Debate στον RealFm 97,8 Μπγιάλα-Βούλτεψη στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης Λαζαρίδη

«Ο κ. Μητσοτάκης εδώ και καιρό προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση. Νομίζω το βλέπουμε καθημερινά αυτό το γεγονός και αν θέλετε και η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση» ανέφερε ο Χρήστος Μπγιάλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

«’Εχουμε πάρα πολλές ενδείξεις όπως ότι η Χούντα θα πέσει σε λίγο καιρό, ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Όλα αυτά δεν είναι ευθεία βολή απέναντι στην κυβέρνηση; διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μπορώ να απαντήσω και δεν έχω τη γνώση που μπορεί να έχουν άλλοι. Υπάρχουν πολλά σκάνδαλα στον αέρα και κάποιοι φοβούνται» πρόσθεσε ο κ. Μπγιάλας.

Από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFm απαντώντας στα όσα είπε ο κ. Μπγιάλας είπε χαρακτηριστικά «να μην κλαίγεστε και μην παριστάνετε τα αθώα θύματα που προήλθαν από παρθενογέννηση και δεν έχετε παρελθόν. Μάλιστα το παρελθόν σας είναι στις πιο βαθιές ρίζες του εθνικού διχασμού. Εμείς το μόνο που λέμε είναι ότι δεν υπάρχει δεδηλωμένη στη Βουλή με αφορμή το Μακεδονικό και αυτό αποτελεί ανατροπή του πολιτεύματος». Ακόμη η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «σε μεγάλα εθνικά ζητήματα παίζει μεγάλο ρόλο η δεδηλωμένη. Για τη Μακεδονία ψήφισαν και ο κ. Καμμένος να μη μιλάει για ανατροπή πολιτεύματος. Ανατροπή πολιτεύματος είναι αυτό που κάνει εκείνος. Με απλά λόγια να μην υπάρχει δεδηλωμένη και ο ίδιος να κυβερνάει ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η κ. Βούλτεψη απαντώντας στα όσα καταλογίζει το Μέγαρο Μαξίμου στη ΝΔ είπε πως «δεν τους φταίει καμία αποστασία. Τους φταίει η διατεταγμένη υπηρεσία. Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία για τη διάλυση της χώρας γι αυτό και κάνουν αυτά που κάνουν. Οι αρνητές της πατρίδας συνεργάζονται με τους πατριδοκάπηλους. Γι αυτό να μην κλαίνε και να μην φωνάζουν.

Απαντώντας στα λεγόμενα της κ. Βούλτεψη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «η παράταξη της ΝΔ οδήγησε σε εθνικούς διχασμούς και στελέχη της έρχονται σήμερα να μιλήσουν για ξεπούλημα της Μακεδονίας. Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Ο εναγκαλισμός με την Χρυσή Αυγή δεν θα τους βγει σε καλό».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ