Χατζηδάκης για δηλώσεις Λινού: Σχεδόν ίδιες με του Σπύρου Πνευματικού – Τι θα κάνει τώρα ο κ. Τσίπρας;

Τις δηλώσεις που είχε κάνει η Αθηνά Λινού πριν από επτά χρόνια για τους καρκινοπαθείς σχολίασε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Αν δείτε, στις οικογένειες των γιατρών -και των μεγαλύτερων γιατρών, θα έλεγα, των σοφών γιατρών- δεν τείνουμε να παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας και δεν επιλέγουμε οι ίδιοι να παραταθεί η ζωή μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία, δεν υπάρχει δυνατότητα θεραπείας», είχε πει μεταξύ άλλων η  καθηγήτρια Επιδημιολογίας και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού το 2016.

«Σήμερα έχουν έρθει στη δημοσιότητα δηλώσεις της κ. Λινού οι οποίες είναι σχεδόν ίδιες -αν όχι ακριβώς ίδιες- με του κ. Πνευματικού. Ο κ. Τσίπρας που τόσο πολύ ενοχλήθηκε με το θέμα του κ. Πνευματικού, τι θα κάνει τώρα; Θα συμπεριλαμβάνεται η κ. Λινού στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ή θα υπάρξουν κάποιες κυρώσεις; Δεν μπορεί να υπάρξουν 2 μέτρα και 2 σταθμά!» έγραψε ο Κωστής Χατζηδάκης στο Τwitter. 


Μάλιστα την ανάρτησή του αναδημοσίευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας: «Δυο μέτρα και δυο σταθμά ως συνήθως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κατάλαβαν τίποτα στις 21/5».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ