Bίντεο- Νέα κόντρα Παπαδημούλη-Κακλαμάνη

Bίντεο- Νέα κόντρα Παπαδημούλη-Κακλαμάνη

Συνεχίστηκε η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Απόστολου Κακλαμάνη στη βουλή.

“Απευθύνθηκε σε μένα κατά τρόπο απαράδεκτο. Είχα υπόψη μου ότι στη μακρόχρονη θητεία μου ότι οι ρήτορες σε αυτό το βήμα όταν δεν διακατέχονται από αλαζονεία  ή ανασφάλεια αποφεύγουν να προκαλούν τους ακροατές τους και ανα αυτό συμβεί δέχονται τη κριτική και δίνουν μία εξήγηση”, είπε ο κ. Κακλαμάνης.

“Είπε κάτι ��αρύ ότι η κυβέρνηση αυτή έχει αφεντικό τη ΝΔ.  Ας αναζητήσει τα αφεντικά του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σπίτι του κρεμασμένου μη μιλάτε για σκοινί. Θα τα ακούτε και να μη μου λέτε μετά ότι είστε νέος και μόνο τα μουστάκια σας μοιάζουν στην ηλικία τη δική μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επιθετικές διακοπές από τον κ. Κακλαμάνη”, απάντησε ο κ.Παπαδημούλης, κάνοντας λόγο για φανατισμό που διακρίνει τον πρώην πρόεδρο της βουλής όταν απευθύνεται τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Είναι η εκτιμησή μας ότι το πολιτικό αφεντικό στην τρικομματική κυβέρνηση είναι η ΝΔ”, είπε, “του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς περί αφεντικών. Εμείς πολεμάμε τη διαπλοκή , άλλοι έχουν παίξει παιχνίδια διαπλοκή”.

“Ο κ. Παπαδημούλης περίπου εμφανίζεται ως θύμα, ενώ μας προσέβαλε”, ανταπάντησε ο κ. Κακλαμάνης. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ