Μπακογιάννη: Η απραξία προσθέτει ανέργους

Μπακογιάννη: Η απραξία προσθέτει ανέργους

Για την κριτική που άσκησε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την επιχειρηματικότητα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα είναι οι άνεργοι. Αυτό πρέπει να μας οδηγήσει, και μας οδηγεί, στην μοναδική απάντηση που μπορεί να καταπολεμήσει την ανεργία, που είναι οι επενδύσεις», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι «εκεί είπα στον υπουργό ότι κάθε καρεκλοκένταυρος, ο οποίος κάθεται πάνω σε μία υπογραφή που δεν δίνει, για 24 ώρες προσθέτει ανέργους και δεν αφαιρεί».

«Αν κάποτε είχαμε έξι μήνες για να εφαρμόσουμε ένα νόμο σήμερα δεν πρέπει να έχουμε ούτε έξι ημέρες. Η απραξία προσθέτει ανέργους» σημείωσε.

Όπως υποστήριξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει μία «διάχυτη φοβία στο δημόσιο που λέει, μακριά από μένα η ευθύνη έγκρισης οποιασδήποτε επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Νέα δημοσιονομικά  μέτρα δεν μπορούμε να πάρουμε. Δεν μπορούμε να μειώσουμε συντάξεις και μισθούς, δεν μπορούμε να προσθέσουμε φορολογία». Ωστόσο πρόσθεσε ότι χρειάζονται διαρθρωτικά μέτρα.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε να σχολιάσει την “διαμάχη” του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, λέγοντας: “κανένα σχόλιο, εγώ δεν είμαι στην κυβέρνηση”.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ