Αποστολάκης: Η υποψηφιότητα Κασσελάκη μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά

Στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ο Ευάγγελος Αποστολάκης με ανάρτησή του στα social media, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι μπορεί να αποτελέσει και αυτή μία πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά.

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει, δε, τον Στέφανο Κασσελάκη ως έναν «νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη επιστημονική κατάρτιση».

Αναλυτικά, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο Ευάγγελος Αποστολάκης επισημαίνει τα εξής:

«Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη επιστημονική κατάρτιση. Κάθε υποψήφιος που προτάσσει ένα αξιόλογο και φρέσκο πρόγραμμα που απηχεί την κοινωνία και τις ανάγκες της μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε εκφραστεί θετικά και για την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. «Θεωρώ ότι η κα Αχτσιόγλου είναι μια καλή υποψηφιότητα αλλά το ποιους θα υποστηρίξουμε θα φανεί από την πορεία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στα μέσα Ιουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ