ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για τον βιασμό δίδυμων εφήβων – Ο ένας βρέθηκε κρυμμένος στο υπνοδωμάτιό της

Χειροπέδες σε μια 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ πέρασαν οι αστυνομικοί, καθώς κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση δύο δίδυμων εφήβων που ζούσαν απέναντι από το σπίτι της.

Η αστυνομία την εντόπισε γυμνή με ένα 15χρονο αγόρι το οποίο είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα, η γυναίκα κατηγορείται ότι κακοποίησε και τον δίδυμο αδελφό του.

Η Ashleigh Watts συνελήφθη αρχικά όταν αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι της στο Chesapeake, Va. τον Ιούλιο, αναζητώντας τον έφηβο. Εκείνη τους ζήτησε να περιμένουν έξω μέχρι να φορέσει ένα σουτιέν και να βγάλει τα σκυλιά από το σπίτι.

«Οι αξιωματικοί ενημέρωσαν ότι αρκετά λεπτά αργότερα ότι η Watts επέστρεψε στην πόρτα με τα δύο σκυλιά της και τότε τους επέτρεψε να μπουν μέσα», αναφέρουν τα δικαστικά αρχεία που έχει στη διάθεσή της η ιστοσελίδα Law & Crime.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια του σπιτιού. «Σε ένα υπνοδωμάτιο στον πάνω όροφο, καθώς απομάκρυναν το στρώμα, είδαν έναν ανήλικο ο οποίος φορούσε μόνο το εσώρουχό του, να κρύβεται σε ένα μικρό χώρο που υπήρχε».  «Όταν ο ανήλικος ρωτήθηκε από τους αξιωματικούς αν ήταν το αγνοούμενο αγόρι, είπε πως πράγματι ήταν αυτός και έδειξε την κάρτα μαθητή».

Chesapeake Police

Εκείνη την εποχή, η Watts κατηγορήθηκε ότι συνέβαλε στην παραβατικότητα ενός ανηλίκου, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε αντιμέτωπη με συμπληρωματικές κατηγορίες που αφορούν στην άρρωστη σχέση που φέρεται να διατηρούσε με τους εφήβους.

Τα δίδυμα αγόρια έμεναν απέναντι από το σπίτι της και ήταν φίλοι με τον γιο της, ο οποίος ήταν περίπου στην ίδια ηλικία, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η Watts φέρεται να άρχισε να πολιορκεί τα αδέρφια πάνω από έναν χρόνο πριν συλληφθεί.

Σύμφωνα με την New York Post, η αστυνομία άρχισε την έρευνα για την μητέρα δύο παιδιών όταν τον Φεβρουάριο δέχθηκε μια ανώνυμη καταγγελία που έκανε λόγο για σεξουαλική σχέση της γυναίκας με τα συγκεκριμένα αγόρια.

Τον ίδιο μήνα, ο σύζυγος της Watts επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις 2 τα ξημερώματα και βρήκε την γυναίκα του τόπλες στον καναπέ. Δίπλα της ήταν ένας από τους δύο εφήβους που έκανε ότι κοιμόταν, όπως παραδέχτηκε αργότερα στους ερευνητές.

Όταν ρωτήθηκε από τους γονείς του, το αγόρι φέρεται να είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και αποκοιμήθηκε στον καναπέ.

Οι δύο οικογένειες έκαναν πολύ στενή παρέα, καθώς τα σπίτια τους βρίσκονταν απέναντι το ένα από το άλλο. Οι γονείς των αγοριών είπαν στους αστυνομικούς ότι τα αδέρφια βρίσκονταν συχνά στο σπίτι των Watts για να περνούν χρόνο με τον γιο τους.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ωστόσο, η Watts φέρεται να χειραγωγούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά τους εφήβους, με ένα από τα αγόρια να εκμυστηρεύεται την κακοποίηση που είχε υποστεί σε μια γειτόνισσα. Συγκεκριμένα, το παιδί φέρεται να της είπε πως έκανε σεξ με την Watts από τον Ιούνιο του 2022, ότι ήταν ερωτευμένοι και πως όταν θα γινόταν 17 ετών, θα χώριζε με τον άντρα της για να παντρευτούν.

Οι αρχές είπαν ότι μετά την αποκάλυψη της υποτιθέμενης σχέσης 13 μηνών με την Watts , ο έφηβος έφυγε από το σπίτι του και εντοπίστηκε κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρα της Watts τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 26 Ιουλίου, ανέφερε η ιστοσελίδα WAVY.

Ο αδελφός του παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι η Watts θα τον προσκαλούσε να καπνίσει μαριχουάνα και θα του έδινε εσώρουχά της.

Υποστήριξε επίσης ότι τον άγγιζε σε ακατάλληλα σημεία, παρά τις εκκλήσεις του να σταματήσει.

Οι γονείς των εφήβων και ο σύζυγος της Watts προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη εναντίον της.

Στα έγγραφα που κατέθεσε ο σύζυγός της γίνεται λόγος για μεγάλες ποσότητες μετρητών, μαριχουάνα και ένα προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο που φέρεται να βρέθηκαν μετά τη σύλληψή της.

Η Watts αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών εάν καταδικαστεί.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ