Αντίθετο με τα μέτρα για τους αγρότες το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να διαλυθεί ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Παραγωγής και Εμπορίου του κόμματος Γιάννης Δριβελέγκας, προαναγγέλλοντας έτσι την καταψήφιση των συγκεκριμένων προαπαιτούμενων μέτρων.

“Ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Καμμένο μετά από 6 μήνες “σκληρής” διαπραγμάτευσης κατάφεραν ένα καίριο χτύπημα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, τον διαλύουν.Το ΠΑΣΟΚ δνε θα το επιτρέψει”, τονίζει στην ανακοίνωση του ο κ. Δριβελέγκας.

Την πλήρη αντίθεσή του στα νέα βάρβαρα μέτρα ενάντια των αγροτών εξέφρασε και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 “Το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων της Ελληνικής οικονομίας έχει πληρώσει ακριβά το μερίδιο του τα πέντε χρόνια της κρίσης. Οι αγρότες, η καρδιά της περιφέρειας έχει πληγεί βάναυσα από την κρίση. Τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση είναι η οριστική ταφόπλακα της αγροτικής οικονομίας. Ο φορομπηχτικός Αρμαγεδδών που ετοιμάζει να φέρει η κυβέρνηση με βρίσκουν εξολοκλήρου αντίθετο και δηλώνω ότι αύριο στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα κάνω ότι χρειάζεται ώστε να γίνει μια συνολική επαναδιαπραγμάτευση για το πακέτο μέτρων των αγροτών και να αντικατασταθούν με ισοδύναμα μέτρα” αναφέρει σε δήλωσή του.

 

Σημειώνεται ότι η φορολόγηση των αγροτών περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα, που αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη από τη Βουλή. Ωστόσο πριν από λίγο το Μαξίμου ενημέρωσε ότι τυχόν ρυθμίσεις για τη φορολόγηση των αγροτών δεν θα έρθουν στη βουλή την Τετάρτη. 

 

Διαβάστε επίσης

Δεν έρχονται στη Βουλή πρόωρες συντάξεις και φορολόγηση των αγροτών

Αντιδράσεις στη ΝΔ για τη φορολόγηση των αγροτών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ