Αντιδράσεις από τη ΝΔ για τα “σεξιστικά σχόλια” – Τι απαντάει ο Τριανταφυλλίδης – ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά και στελεχών της ΝΔ προκάλεσε ένα σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επανασύσταση της ΕΡΤ. 

Στο πλαίσιο της κόντρας που είχε η  Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ, αναφέρθηκε στην εταιρεία της συζύγου του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και στην εταιρεία του αδελφού του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 

“Σε ότι αφορά την αήθη σας αναφορά σε σχέση με το ποια είναι γυναίκα και ποιος δεν είναι, το ζήτημα του να υπάρχει μια εταιρεία στην οποία συμπράττει η οικογένεια του κ. Στουρνάρα, η σύζυγος και η οι θυγατέρες του  και η εταιρεία στην οποία συμμετέχει ο αδερφός του κ. Βαρβιτσιώτη και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπασταύρου –που δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας ούτε ο άλλος…”

Σε αυτό σημείο, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης  ο οποίος καθόταν δίπλα στην πρόεδρο της βουλής ακούστηκε να λέει αυτό “δεν το ξέρουμε” και να αρχίσει να γελάει. 

“Και η εταιρεία αυτή την ώρα που δεν υπάρχει ευρώ για τα φάρμαακα των καρκινοπαθών κύριε πρώην υπουργέ Υγείας, αναλαμβάνει επικοινωνιακή εκστρατεία μισού εκατ. ευρώ για να κάνει επικοινωνιακή, δηλαδή μιντιακή, εκστρατεία κατά της πολυφαρμακίας, δημιουργεί μείζον ζήτημα” συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου. 

(Δείτε το βίντεο στο 01:10)

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτιώτης ο οποίος είπε ότι νιώθει βαθύτατα προσβεβλημένος. “Χθες ακούσαμε σεξιστικά σχόλια από έναν τραμπούκο βουλευτή, είδαμε επιθέσεις προπηλακισμού….και δεν έχω ακούσει καμία καταδίκη”  ανέφερε κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης  της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων και της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου.

 Λίγο νωρίτερα είχε επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας:

“Καταρχήν θα ήθελα να μην κάνετε σχολιασμό μετά τα όσα θα πω και να μην ακολουθήσετε το κακό παράδειγμα της προέδρου της βουλής που σχολιάζει σε τρικυμία εν κρανίω… και αναφέρομαι σε χθεσινοβραδινές αναφορές της. Με αήθη τρόπο πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, με έναν τρόπο που προσβάλλει τη νοημοσύνη όσων έχουν το κουράγιο αυτή την τρικυμιώδη και ακατάσχετη μπουρδολογία της.  Χθες το βράδυ υπήρξα στόχος λασπολογικής επίθεσης της προέδου..” 

 

Κύκλοι της Συγγρού έκαναν λόγο για χυδαίο σεξιστικό σχόλιο και κάλεσαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς και τον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν απερίφραστα το σχόλιο του βουλευτή και να τον ανακαλέσουν στην τάξη. 

 

Η απάντηση του Τριανταφυλλίδη  

 

Μέσω Facebook απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η μονταζιέρα των κύκλων της Ν.Δ. σε full πρόγραμμα. Σήμερα παραφράζουν τα χείλη μου. Αύριο θα αναγνώσουν την παλάμη μου, για να προεξοφλήσουν τη μοίρα μου. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι κύκλοι ενός κόμματος; Η επιχείρηση στοχοποίησης και σπίλωσης μου κορυφώνεται. Αποδιδόμενο σε μένα σχόλιο , που συνοδεύει την παρέμβαση της Πρόεδρου της Βουλής , αναφέρεται σκωπτικά στη συμμετοχή συγκεκριμένων προσώπων σε εταιρία, υπόθεση την οποία γνωρίζουμε άλλωστε από παλιότερα δημοσιεύματα και καταγγελίες. Με βάση αυτό το σχόλιο μου: «δεν το ξέρουμε αυτό;»-(ότι δηλαδή συμμετείχαν), πλάθουν φανταστικές ερμηνείες και μου αποδίδουν ανύπαρκτες προθέσεις. Προδίδει ωστόσο σαφέστατα και αποκαλύπτει το τελικό στόχο των ευφάνταστων κατασκευαστών της πραγματικότητας. Επιχειρούν να κλείσουν στόματα , που μιλούν και θέτουν πολιτικά ζητήματα αιχμής, όπως το θέμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων και των προστίμων στα τηλεοπτικά κανάλια. Παραμένω όρθιος. Υπερασπίζομαι πολιτικές. Αυτοί που επιχείρησαν χθες στη Βουλή να μου αποδώσουν ιδιοτελή κίνητρα σχετικά με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, έχοντας το θράσος να προσβάλλουν ακόμη και συγγενικά μου πρόσωπα, εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές. Αυτό που τελικά τους ενοχλεί είναι ότι η κυβέρνηση ΑΝΟΙΓΕΙ την ΕΡΤ.».

 

Διαβάστε επίσης

Βαλαβάνη: Τα μαθαίνω τώρα όλα. Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαρβιτσιώτης για τη Βαλαβάνη: Η ομολογία της ότι είναι άσχετη μου προκαλεί ανησυχία – ΒΙΝΤΕΟ

 Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ