Αλλαγή τακτικής για την Εύα Καϊλή – «Μάχη» για να γυρίσει στην κόρη της

Έτοιμη να αλλάξει τακτική είναι η Εύα Καϊλη προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει την μάχη της αποφυλάκισης με βραχιολάκι.

Εύα Καϊλή: Τι «δείχνει» η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για τους λογαριασμούς στον Παναμά

Σύμφωνα με το STAR, η Εύα Καϊλη για να γυρίσει στο σπίτι και την 2 ετών κόρη της, πρέπει πρώτα να πείσει τον εισαγγελέα, Μισέλ Κλεζ, τον οποίο «δείχνει» ως υπεύθυνο για τον «βασανισμό» της. Κι αυτό θα επιδιώξει να το κάνει τις επόμενες μέρες.

«Πλέον τα νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα δεν θα τα αναπτύξουμε μόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, αλλά θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα και τον Ανακριτή» ανέφερε ο δικηγόρος της , Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Εύα Καϊλή: «Εσφαλμένη παραδοχή» ότι έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα, δηλώνει ο Δημητρακόπουλος

Κατά τις δύο πρώτες ακροάσεις για την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να πείσει τον Βέλγο εισαγγελέα, ο οποίος φέρεται να είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει τα σκοτεινά μονοπάτια του «Qatar Gate» και να δείξει το σκληρότερό του πρόσωπο στους πρωταγωνιστές του σκανδάλου.

Το λάθος της Εύας Καϊλή

Η πρώτη κίνηση της Εύας Καϊλή την ημέρα των συλλήψεων, να κρύψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, φαίνεται πως να είναι το μεγάλο λάθος που την κρατά εντός των φυλακών Χάρεν, μακριά από το παιδί της.

Financial Times: Στα «άδυτα» του Qatar Gate – Άνθρωπος του Παντσέρι η Εύα Καϊλή που ζούσε σαν σταρ του σινεμά

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος η Εύα Καϊλκή, εάν αφεθεί ελεύθερη, να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία της υπόθεσης» δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλάει ο Αντόνιο Παντσέρι

Ο Αντόνιο Παντσέρι πάντως που εμφανίζεται να καθοδηγούσε την Εύα Καϊλή, «κελαηδά» ενώπιον των Bέλγων ανακριτών. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις που δίνει στις ανακρίσεις για να γλιτώσει τον εαυτό του ανάβουν «φωτιές» στους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

«Δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί δεν υπήρξε ποτέ η οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ. Παντσέρι», τονίζει ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Δεν υπάρχουν 30 εκατομμύρια σε λογαριασμούς στον Παναμά»

Ενώ οι ιταλικές Αρχές αρχίζουν αυτόνομη έρευνα για τη διακίνηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Παντσέρι, η απάντηση από τον Παναμά για τα 30 εκατ. σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή είναι αρνητική.

«Με τη βούλα πλέον της Αρχής Βρώμικου Χρήματος, πιστοποιείται ότι η κυρία Εύα Καιλή ουδέποτε δωροδοκήθηκε από το Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί πλέον είναι γιατί εκπορεύονται αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Γιατί στον χώρο της πολιτικής τίποτα δεν γίνεται τυχαία» σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ