MasterChef: Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές – Πώς αντέδρασαν οι παίκτες

«Καλωσήρθατε στο MasterChef». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσαν από τους κριτές, οι 24 παίκτες του εφετινού κύκλου του MasterChef, μπαίνοντας μπαίνουν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής και παίρνοντας τις θέσεις τους στους πάγκους.

MasterChef: Μπήκαν στη βίλα οι 24 παίκτες

«Χιλιάδες αιτήσεις και φέτος. Δοκιμάσαμε 100άδες πιάτα και επιβιώσαμε. Ψάχναμε τους 24 καλύτερους και τους βρήκαμε στα πρόσωπά σας. Εκτός από εσάς αυτή την πόρτα την έχουν περάσει άλλοι 134 και 6 από αυτούς έφτασαν στον τελικό στόχο. Όλοι εδώ είστε για έπαθλο, τίτλο και 50.000 ευρώ. Η επίσημη έναρξη θα γίνει όταν φορέσετε τις ποδιές με τα ονόματά σας» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στην συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια και για αυτές που θα υπάρξουν φέτος. «Δεν θα έχουμε μόνιμους αρχηγούς, δεν θα έχουμε κάρτα ασυλίας αλλά κι επιστροφές. Όποιος από εσάς βρεθεί σε θέση προς αποχώρησης κινδυνεύει να βρεθεί οριστικά εκτός διαγωνισμού».

MasterChef: Αυτή είναι η «χρυσή» 24άδα του διαγωνισμού μαγειρικής

«Οι αλλαγές φέτος είναι πολλές και θα τις δούμε βήμα βήμα. Μπροστά σας υπάρχει το Mystery Box. Για κάποιους είναι αγαπημένη διαδικασία γιατί δεν ξέρουν τι υπάρχει από κάτω, αλλά και ότι κανένας δεν αποχωρεί. Φέτος όμως τη μία εβδομάδα, δηλαδή της Δευτέρα θα έχουμε Mystery Box και την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε Τεστ Δημιουργικότητας. Εμείς κάθε Δευτέρα θα δοκιμάζουμε όλα τα πιάτα γιατί θα προκύπτουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Κλείνοντας, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να σηκώσουν το Mystery Box και να δουν τα υλικά με τα οποία θα μαγειρέψουν. O χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους για να ετοιμάσουν τα πιάτα τους είναι 60 λεπτά. Αυτός που θα έχει το καλύτερο πιάτο θα κερδίσει την αρχηγία για την πρώτη ομαδική δοκιμασία, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο σε πιάτο διαγωνιζόμενου – BINTEO

Από την άλλη θα υπάρξουν και τα τρία πιο αδύναμα πιάτα, και, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με οριστική αποχώρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ