MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκκαλο σε πιάτο διαγωνιζόμενου – BINTEO

Η κουζίνα του MasterChef άνοιξε για πρώτη φορά φέτος, με τους τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος να υποδέχονται τους 14 διαγωνιζόμενους που κατέκτησαν μία μαύρη ποδιά στις οντισιόν.

MasterChef: Πάλεψε με τον καρκίνο όταν ήταν 15 ετών – «Είχα όγκο στον εγκέφαλο»

Οι 14 διαγωνιζόμενοι έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για να μπουν στο σπίτι του MasterChef. Στον εξώστη βρέθηκαν οι παίκτες που πήραν τη λευκή ποδιά για να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη «μάχη».

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα καθώς οι παίκτες έχουν να αναμετρηθούν με τον μεγαλύτερο εχθρό της κουζίνας, τον χρόνο.

MasterChef: Ο αδερφός του Βαλάντη βρέθηκε στον διαγωνισμό – Πήρε ποδιά;

masterchef

Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για τον Φώτη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς φαίνεται πως δεν ήθελε να σπάσει την προσωπική του παράδοση και βρήκε κόκκαλο στο πιάτο του διαγωνιζόμενου. Μάλιστα το κόκκαλο ήταν και αρκετά μεγάλο.

MasterChef: Πήγε στον διαγωνισμό για να εντυπωσιάσει τον Σωτήρη Κοντιζά – Τα κατάφερε; – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φώτης ετοίμασε κοτόπουλο φιλέτο σοτέ με γκρεμολάτα μαϊντανού και sour cream με μυρωδικά. Μάλιστα, έδειξε να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο πιάτο του. Όμως στην πρώτη κιόλας μπουκιά ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακάλυψε ένα κόκκαλο.

«Πως ξεκινάμε έτσι; Και δεν είναι και μικρό! Πως έγινε αυτό τώρα;» ρώτησε ο γνωστός σεφ με τον διαγωνιζόμενο να μην κρύβει την αμηχανία του. «Σεφ, απροσεξία! Τώρα ξενέρωσα» ανέφερε ο Φώτης.

«Με αυτό το λάθος νομίζω ότι βρίσκομαι στην αποχώρηση. Ας μην το κρίνουμε μόνο μέσα από τον διαγωνισμό, ας το κρίνουμε και σε ένα εστιατόριο. Αν δεν είχαμε την αστοχία με το κόκκαλο, επειδή δοκίμασα όλες τις παρασκευές, εκτός από την πίκλα, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος» πρόσθεσε, ενώπιων των κριτών, ο διαγωνιζόμενος του MasterChef για να εξομολογηθεί στην κάμερα πως «γυρνώντας στη θέση μου σκέφτηκα πως καταστραφήκαμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ