Λεωφόρος Λαυρίου: Τα πεζοδρόμια για τα αυτοκίνητα και ο δρόμος για τους πεζούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Άλλαξαν οι ρόλοι στην Λεωφόρο Λαυρίου, καθώς τα αυτοκίνητα βρίσκονται στα πεζοδρόμια και οι πεζοί περπατούν στον δρόμο.

«Λαμπάδιασε» αυτοκίνητο στην Πειραιώς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του enikos.gr, στην Λεωφόρο Λαυρίου στο ύψος των Γλυκών Νερών, ορισμένοι οδηγοί παρκάρουν συστηματικά πάνω στο πεζοδρόμιο, χωρίς να αφήνουν χώρο για τους πεζούς. Όπως καταγγέλλει η αναγνώστρια του enikos.gr, το φαινόμενο είναι καθημερινό και οι πεζοί αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Το συγκεκριμένο σημείο της Λεωφόρου Λαυρίου έχει συχνά πάρα πολύ κίνηση και οι πεζοί που αναγκάζονται να περπατήσουν στον δρόμο, κινδυνεύουν από τα διερχόμενα οχήματα.

Νέα Σμύρνη: Καλώδιο της ΔΕΗ έπεσε στον δρόμο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Κακοκαιρία στην Αττική: «Βούλιαξαν» Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Παρκάρισμα Λεωφόρος Λαυρίου

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ