Αλέξης Γεωργούλης: Το κατηγορητήριο «φωτιά» των Βέλγων και οι νέες καταγγελίες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το κατηγορητήριο-φωτιά που διαμορφώνουν οι βελγικές Αρχές, μετά τις καταγγελίες της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για σκληρή κακοποίηση στις αρχές του 2020. Oι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες φέρεται να υποβλήθηκε η καταγγέλλουσα αμέσως μετά το συμβάν, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση και αποτελούν «τρανές αποδείξεις», όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες την υπόθεση.

Σολωμού για Γεωργούλη: Αν έχει κάνει κάτι, εγώ θα τον κρεμάσω

Οι πληροφορίες της Realnews κάνουν λόγο για την ύπαρξη ιατρικών εγγράφων, μεταξύ αυτών και ιατροδικαστικής έκθεσης, που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της γυναίκας.

Αλέξης Γεωργούλης: Τι ζήτησε από την Ρομπέρτα Μέτσολα με δεύτερη επιστολή του

Αμέσως μετά το καταγγελλόμενο περιστατικό, η Ελ. Χρονοπούλου φέρεται αρχικά να μετέβη σε κακή κατάσταση σε κοντινό φαρμακείο στις Βρυξέλλες, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Εκεί, την παρότρυναν να επισκεφθεί άμεσα νοσοκομείο και να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όπως και έπραξε. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε η κακοποίηση που είχε υποστεί, ενώ ο ιατροδικαστής φέρεται να κάνει λόγο στην αναφορά του για τον εντοπισμό κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που προήλθαν από χτυπήματα.

Οπως έγινε γνωστό, μέσω πηγών από τον κύκλο της δικηγόρου, η συμμετοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε καμπάνια για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, στα μέσα του 2020, φαίνεται ότι εξόργισε την Ελ. Χρονοπούλου. Ηταν τότε που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα καταγγελία, κατονομάζοντας τον Αλ. Γεωργούλη, καθώς αρχικά δεν είχε αναφέρει στις βελγικές Αρχές το όνομα του άνδρα που την είχε βιάσει και ξυλοκοπήσει βάναυσα.

Βασίλης Λεβέντης: Με φλερτάρουν – Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη

Παρά το γεγονός ότι η νεαρή δικηγόρος και το περιβάλλον της επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζέφη Δημαδάμα έσπευσε να δηλώσει ότι τα ιατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία. «Υπάρχουν παντού αυτά τα αδικήματα και υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Απ’ όσο γνωρίζουμε, υπάρχουν ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης. Πρέπει να προστατεύσουμε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που βλέπω στα social media είναι ανθρωποφαγία», είπε.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Ελ. Χρονοπούλου σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος, προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις κ.ά.), και τέσσερις μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές Αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για τον χειρισμό της υπόθεσης. Τα τρία αυτά χρόνια επέλεξα απολύτως συνειδητά να αντιμετωπίσω το ζήτημα μόνο με τους δικηγόρους μου, χωρίς να ενημερώσω κανέναν άλλον, ούτε καν την οικογένειά μου, την οποία προσπάθησα να προστατεύσω με κάθε τρόπο. Η, δε, δημοσιοποίηση του γεγονότος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε μετά το επίσημο αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή μετά από ενδελεχή εξέταση της υπόθεσης. Η χθεσινή διαρροή του ονόματός μου έγινε προφανώς χωρίς τη συναίνεσή μου και αποτελεί από μόνη της μια σοβαρότατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς μου, αλλά και της ποινικής διαδικασίας. Είναι, δε, λυπηρό κάποιοι που παριστάνουν τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στον βωμό της πολιτικής διαχείρισης, να με βάζουν στη δίνη χυδαίων και εξοργιστικών επιθέσεων.

Στην πολιτική βρίσκομαι για να παλέψω, μέσα από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για τις ιδέες και τις αρχές μου και δεν επιθυμώ η όποια δημόσια παρουσία μου να καθορίζεται από αυτή τη δυσάρεστη για μένα υπόθεση. Εχει έρθει ο καιρός το αίσθημα ντροπής και ενοχής να μη βαραίνει τα θύματα, αλλά τους δράστες ανάλογων περιστατικών και όσους τους ανέχονται».

Η φημολογία

Την ίδια στιγμή, η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, μετά το αίτημα που κατατέθηκε από τη βελγική Δικαιοσύνη στο Ευρωκοινοβούλιο για την άρση της ασυλίας του Αλ. Γεωργούλη, προκάλεσε μια ανεξέλεγκτη φημολογία για την ύπαρξη και άλλων περιστατικών κακοποιητικής συμπεριφοράς του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά σε βάρος συνεργατών του. «Είχε τη φήμη ότι άλλαζε συχνά συνεργάτες κατά καιρούς, διότι υπήρχαν σοβαρά ζητήματα με τη συμπεριφορά του. Οι συνεργάτες του που έφευγαν επικαλούνταν δικαιολογίες όπως… υπερκόπωση», ανέφερε στην «R», γνώστης των όσων συμβαίνουν στην ελληνική «παροικία» της Ευρωβουλής. «Στην πραγματικότητα, υπήρξαν μία ή δύο αποχωρήσεις. Ολα αυτά, όμως, έγιναν κατά την περίοδο της πρώτης, πολύ αυστηρής καραντίνας. Οπότε, στην πραγματικότητα κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί με τους συνεργάτες του», ανέφερε μια άλλη πηγή από τις Βρυξέλλες.

Οι πληροφορίες της «R», ωστόσο, κάνουν λόγο για δύο άτομα που φέρεται να έχουν έλθει σε αντιπαράθεση με τον Αλ. Γεωργούλη. Πρόκειται για έναν άνδρα συνεργάτη του, αλλά και για μια νεότερη ασκούμενη, η οποία είχε αναλάβει να τον φωτογραφίζει από την περίοδο που ο Αλ. Γεωργούλης εξελέγη στην Ευρωβουλή. Ο έμπειρος συνεργάτης, που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο γραφείο και άλλου ευρωβουλευτή, φέρεται να ήταν εκείνος που είχε συστήσει τη νεαρή κοπέλα στον ευρωβουλευτή, πείθοντάς τον να την εντάξει στο δυναμικό του γραφείου του. Ωστόσο, η παρουσία της στο περιβάλλον των θεσμών της Ε.Ε. δεν εξελίχθηκε όπως ήλπιζε η ασκούμενη. Μεταξύ αυτής και του ευρωβουλευτή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο προκάλεσε την απομάκρυνσή της από το γραφείο του ευρωβουλευτή. Η κοπέλα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί και ακόμα και σήμερα δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό επισήμως.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο έμπειρος συνεργάτης του Αλ. Γεωργούλη ήρθε σε ρήξη με τον ευρωβουλευτή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει καταγγείλει τον Αλ. Γεωργούλη για τη συμπεριφορά του απέναντι τόσο στον ίδιο όσο και στην ασκούμενη, στο ειδικό γραφείο που υπάρχει στην Ευρωβουλή για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. «Ο,τι και να λέγεται δεξιά κι αριστερά, αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να επαληθευτεί. Το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχει την αρμοδιότητα να διαχειρίζεται τις καταγγελίες για εργασιακό bullying, εκ των κανονισμών που το διέπουν, δεν δημοσιοποιεί ποτέ αυτά τα περιστατικά», λέει στην «R» άλλη πηγή από το Στρασβούργο, η οποία όμως ενδεχομένως να διαψευστεί. Μετά και τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της Ελ. Χρονοπούλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ασκούμενη θα κάνει επισήμως μήνυση εναντίον του Αλ. Γεωργούλη.

Η ημέρα της κρίσης για τον Γεωργούλη

Στις 30 Μαΐου αναμένεται να συζητηθεί η άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πώς θα κινηθούν οι Βέλγοι δικαστικοί λειτουργοί που χειρίζονται την υπόθεση

Με την Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να συνεδριάζει στις 30 Μαΐου, οπότε και θα εξεταστεί το αίτημα των βελγικών Αρχών για την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο χρόνος έχει αρχίσει να τρέχει εναντίον του Ελληνα ευρωβουλευτή. Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου, αλλά και την έρευνα που έχει ήδη γίνει από την πλευρά της βελγικής Δικαιοσύνης, στις Βρυξέλλες κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά θέμα χρόνου και διαδικασιών. Αυτό σημαίνει πως, αμέσως μόλις αρθεί η ασυλία του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Αλ. Γεωργούλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα στοιχεία που οι βελγικές Αρχές έχουν συγκεντρώσει εις βάρος του, όπως αναφέρουν στη Realnews πρόσωπα με εξοικείωση όσον αφορά τη λειτουργία του βελγικού δικαστικού συστήματος.

Η καθυστέρηση

Τα ίδια πρόσωπα εκτιμούν ότι η καθυστέρηση της όλης διαδικασίας για περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον του οφείλεται κυρίως στην πανδημία και στον φόρτο εργασίας που προκάλεσε στις βελγικές Αρχές η παρατεταμένη καραντίνα. Επιπλέον, οι πηγές της «R» θεωρούν δεδομένο ότι οι λειτουργοί της βελγικής Δικαιοσύνης έχουν ήδη συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν επρόκειτο να είχαν κάνει καμία κίνηση ώστε να ζητήσουν την άρση ασυλίας του Αλ. Γεωργούλη από την Ευρωβουλή. Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθεί η βελγική Δικαιοσύνη για όλες τις μηνύσεις ή καταγγελίες που κατατίθενται είτε εναντίον των ευρωβουλευτών είτε εναντίον των Βέλγων βουλευτών. Στην περίπτωση που οι βελγικές δικαστικές και αστυνομικές Αρχές θεωρούσαν ότι τα στοιχεία που υπάρχουν δεν επαρκούν, η καταγγελία που αφορά τον Ελληνα ευρωβουλευτή θα είχε τεθεί στο αρχείο και δεν θα είχε προχωρήσει.

Προς το παρόν, ωστόσο, οι πληροφορίες για το περιεχόμενο της καταγγελίας που έχει γίνει στις βελγικές αστυνομικές Αρχές είναι ελάχιστες. Η καταγγέλλουσα φέρεται να έχει αναφέρει βιασμό και σωματική κακοποίηση, ενώ υπάρχουν εικασίες ότι και άλλα πρόσωπα που συνεργάζονταν με τον Αλ. Γεωργούλη είναι έτοιμα να προβούν σε καταγγελίες, χωρίς αυτό να έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Πάντως, τα όσα καταγγέλλει ότι έζησε η δικηγόρος φαίνεται πως μπορούν να κάνουν πολύ δύσκολη τη θέση του Αλ. Γεωργούλη όταν βρεθεί ενώπιον των Βέλγων ανακριτών.

Η υπεράσπιση

Η υπόθεση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην «παροικία» των Ελλήνων που εργάζονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την τελευταία εβδομάδα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αλ. Γεωργούλης έχει καταγγελθεί για πολύ σοβαρά αδικήματα, οι φήμες μεταξύ των παροικούντων τις Βρυξέλλες δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με τις πηγές της «R», οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα άτομα που έχουν συνεργαστεί με το γραφείο του Αλ. Γεωργούλη δεν είχαν ιδέα για τις κατηγορίες και όλοι εξεπλάγησαν όταν άκουσαν το αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση της ασυλίας του από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο ίδιος, πάντως, δεν αναμένεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Ηδη έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ζητώντας να αρθεί η ασυλία του από τα αρμόδια όργανα της Ευρωβουλής, ώστε να αντικρούσει τις κατηγορίες. Την υπεράσπισή του έχουν αναλάβει οι έμπειροι Βέλγοι δικηγόροι Σεντρίκ Φεργκοβέν και Ολιβιά Βενέ, αλλά και η Ελληνίδα δικηγόρος Σταματίνα Μαλλά.

Αντικρούει τις κατηγορίες

Οι δικηγόροι του Αλ. Γεωργούλη προέβησαν σε γραπτή ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «στις αρχές Απριλίου του 2023, ο Αλέξης Γεωργούλης έμαθε έκπληκτος, με αφορμή την αίτηση άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, ότι η κυρία Χρονοπούλου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του, κατηγορώντας τον για ασελγείς πράξεις που φέρεται να έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2020 στις Βρυξέλλες. Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται επισήμως. Ο κ. Γεωργούλης αντικρούει τις κατηγορίες της κ. Χρονοπούλου από κάθε άποψη. Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει ζητήσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή. Εχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις βελγικές Αρχές για την αποκατάσταση της αλήθειας. Μέσω των δικηγόρων του, ζήτησε να ακουστεί από τις ανακριτικές υπηρεσίες, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες αυτές. Αναμένει αυτή την κλήση, παραμένει στη διάθεση των βελγικών Αρχών και ελπίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η ανακοίνωση που υπογράφει η δικηγόρος Ολ. Βενέ. Στην ίδια ανακοίνωση δίνεται και πολιτική χροιά στην υπόθεση, λόγω της δημοσιοποίησής της περίπου έναν μήνα πριν από τις εκλογές. «Ο κ. Γεωργούλης δεν μπορεί παρά να ανησυχεί για τη χρονική στιγμή αυτής της έρευνας και λυπάται βαθύτατα. Πράγματι, ενώ τα γεγονότα και η καταγγελία χρονολογούνται από το 2020, είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόλις τρία χρόνια αργότερα η καταγγελία αυτή δημοσιοποιείται – ακριβώς λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βελγική νομοθεσία κατοχυρώνει το απόρρητο της έρευνας και δεν επιτρέπει την αποκάλυψη του περιεχομένου μιας προκαταρκτικής έρευνας στο κοινό. Ο κ. Γεωργούλης και ο συνήγορός του δεν είχαν πρόσβαση στον φάκελο και δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο σε αυτό το στάδιο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η πορεία του από την υποκριτική στην Ευρωβουλή

Γέννημα-θρέμμα Λαρισαίος, ο Αλέξης Γεωργούλης, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και πολιτικός, γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1974. Είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γεωργούλη. Ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, ενώ η μητέρα του ήταν νηπιαγωγός. Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει εξετάσεις προκειμένου να περάσει στο Μαθηματικό Τμήμα, αλλά πέρασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης για να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Ενάμιση χρόνο μετά, πήρε μεταγραφή για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, καθώς τον κέρδισε η υποκριτική. Ξεκίνησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι «Θεατρική Τέχνη» στην ανώτερη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου «Ιασμος» και στη συνέχεια στο «Θέατρο των Αλλαγών».

Η καριέρα του ξεκίνησε με συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του, όπως η «Φούσκα» του Νίκου Περάκη, ενώ σκηνοθέτησε και την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Από την άλλη πλευρά». Ο ρόλος του Σωτήρη στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» απογείωσε την καριέρα του και τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Θεατρικά, μεγάλη επιτυχία γνώρισε και μέσα από τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο στην παράσταση «Τα λέμε». Το καλοκαίρι του 2007, η καριέρα του μπαίνει σε διεθνή τροχιά με τη συμμετοχή του στην ταινία «Ερωτας αλά ελληνικά» δίπλα στη χολιγουντιανή Νία Βαρντάλος, με παραγωγούς τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον. Η παρουσία του στο Χόλιγουντ συνεχίζεται με ταινίες όπως το «Α green story» του 2012, όπου ο Αλ. Γεωργούλης εμφανίζεται στο πλευρό του Μπίλι Ζέιν, αλλά και στην ταινία «Everything is wonderful» (2016), όπου συμπρωταγωνιστεί με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Την άνοιξη του 2019, ο Αλ. Γεωργούλης πρωταγωνίστησε στο θέατρο «Παλλάς» στην πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης». Λίγους μήνες μετά, στις 26 Μαΐου 2019, ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχθηκε πέμπτος στη σειρά με 117.600 ψήφους. Το 2020, όντας ευρωβουλευτής, κάθισε στη θέση ενός εκ των κριτών του σόου μιμήσεων «YFSF». Το περασμένο καλοκαίρι, ο ευρωβουλευτής συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας «Ερωτας αλά ελληνικά 3» της Ν. Βαρντάλος, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2023.

Προσωπική ζωή

Ο ηθοποιός, από τα πρώτα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής, απέφευγε συστηματικά να μιλά για την προσωπική του ζωή και στις συνεντεύξεις που έδινε δεν αναφερόταν ποτέ στις συντρόφους του. Το 2002 έγινε ζευγάρι με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, μια σχέση που παραδέχθηκαν και οι δύο πολλά χρόνια μετά το τέλος της. Το καλοκαίρι του 2008, ο ηθοποιός, σύναψε σχέση με τη γνωστή ζωγράφο Σάντρα Μπενάκη, με τον θυελλώδη έρωτά τους να κρατά για αρκετό διάστημα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε εντοπίσει να απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο Νησί των Ανέμων. Το 2013 έγινε ζευγάρι με την Τ. Σωτηροπούλου, μια σχέση που όμως δεν παραδέχθηκε κανείς από τους δύο. Στις 12 Ιουλίου του 2015, όπως τότε είχε γράψει η Realnews, ο Αλ. Γεωργούλης διατηρούσε σχέση με τη δικηγόρο Σταματίνα Μαλλά, η οποία πλέον έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του. Η Μ. Μαλλά είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των υποδημάτων.

Σε όλη του την καλλιτεχνική πορεία, δεν υπήρξαν αναφορές για κακή συμπεριφορά εκ μέρους του. Η «R» επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Αρη Λάσκο, που επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες εις βάρος του από συναδέλφους του. «Το ΣΕΗ δεν έχει λάβει καμία καταγγελία που να αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη, ούτε παλαιότερα, ούτε όμως και από την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και άνοιξαν και πάλι τα γραφεία του ΣΕΗ. Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια, αν και δεν ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι ταμειακώς ενήμερος στο ΣΕΗ. Μάλιστα, στο παρελθόν, που ασκούσε και επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούσε καφετέρια στο Μπουρνάζι, είχε κάνει πολλά φιλανθρωπικά events και είχε διαθέσει μέρος των εσόδων του για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ», δήλωσε ο Αρ. Λάσκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ