Άγρια σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με Πλεύρη και Βορίδη: «Δεν έχετε τσίπα, να παραιτηθείτε»

«Κάθε φορά που θα επιχειρείτε την παραποίηση της αλήθειας, την συγκάλυψη των ευθυνών, θα με βρίσκετε απέναντί σας», διαμήνυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας σε παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος την κατηγόρησε ότι δεν αφήνει τους βουλευτές της ΝΔ να μιλήσουν στην Βουλή.

Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου για τα Τέμπη: «Επιτέλεσε το διόλου ευγενές έργο της συγκάλυψης»

«Πρέπει επιτέλους να μάθει –έχοντας διατελέσει και πρόεδρος της Βουλής– ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία. Μπορεί να πάρει τον λόγο και να μιλήσει. Να σταματήσει να διακόπτει τους βουλευτές. Γίνεται ένα κοινοβουλευτικό bullying από την κυρία Κωνσταντοπούλου, ώστε να στοχοποιήσει βουλευτές και να μην τους αφήσει να εκφράσουν τη γνώμη τους», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης.

Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε την «παραίτηση» της κυβέρνησης , ενώ καταφέρθηκε εναντίον και άλλων βουλευτών, όπως ο Νότης Μηταράκης. «Αν ήμουν μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή, θα ήταν μία άλλη διαδικασία. Κάθε φορά που θα λέτε ψέματα, θα είμαι εκεί. Σκοτώσατε 57 ανθρώπους και θέλετε να καλύψετε τα ίχνη σας. Είστε υπαίτιοι και υπόλογοι, για αυτό είστε τόσο λίγοι. Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Λάρισα και στις πληγείσες περιοχές των Τρικάλων

Μετά την παρέμβαση του Νότη Μηταράκη, η κ. Κωνσταντοπούλου ξαναπήρε το λόγο και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η εκπροσώπηση των οικογενειών των θυμάτων γίνεται «αφιλοκερδώς». Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι αντιμετωπίζει από την κυβέρνηση «ύβρεις» και «προπηλακισμούς».

Βορίδης: Κάποιοι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με τον τοξικό λόγο

Να ανακαλέσει ζήτησαν οι βουλευτές της πλειοψηφίας, κάτι που η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να πράξει.

Χαμός στην εξεταστική για τα Τέμπη μετά την «εισβολή» της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Στην Ολομέλεια θα συνεχιστεί η συνεδρίαση

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης είπε ότι σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει απίστευτες ακρότητες από την εποχή που ήταν πρόεδρος η κυρία Κωνσταντοπούλου και ότι αυτό το ζούμε και πάλι τώρα. Μην σας προκαλεί έκπληξη. Το έχουμε ξαναπεράσει. Ο τοξικός λόγος και όσοι τον εκπροσώπησαν, εξαφανίστηκε πολιτικά, ευτυχώς. Κάποιοι νομίζουν ότι θα ξανακάνουν καριέρα με αυτό, είπε ο κ. Βορίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ