Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Λάρισα και στις πληγείσες περιοχές των Τρικάλων

Για τρίτη φορά την τελευταία εβδομάδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή Λάρισας, ως συνήγορος 3 οικογενειών θυμάτων, προκειμένου να παραλάβει το σύνολο του ανακριτικού υλικού της ποινικής δικογραφίας που αφορά το έγκλημα των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη 7/3/2024 η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημερώθηκε για την πορεία της Ανάκρισης, ενώ την Τρίτη 12/3 παρέστη, μαζί με συγγενείς θυμάτων, ενώπιον του Ανακριτή και παρέδωσε προς ενσωμάτωση στη δικογραφία ολόκληρο το υλικό της Εξεταστικής Επιτροπής, που έκλεισε βίαια την Δευτέρα.

Παράλληλα, στα πλαίσια της δράσης που υλοποιεί η Πλεύση Ελευθερίας “Η αλληλεγγύη είναι δύναμη” η Ζωή μαζί με μέλη και εθελοντές της Πλεύσης Ελευθερίας, θα επισκεφθούν πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές των Τρικάλων. Η αποστολή της Πλεύσης Ελευθερίας θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 3μμ από την Φαρκαδόνα και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κεραμίδι και το Κουτσόχερο. Εκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνομιλήσει με πλημμυροπαθείς και θα παραδοθούν 60 κούτες με είδη ρουχισμού, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια συμπαράστασης και συνδρομής στους κατοίκους της Θεσσαλίας. Είναι η τρίτη αποστολή που πραγματοποιεί η Πλεύση Ελευθερίας με βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, μετά την παράδοση βοήθειας στο Βόλο και στον Βλοχό Καρδίτσας.

Από τον Σεπτέμβριο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέπτεται τακτικά τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 10 επισκέψεις και περιοδείες, ενώ αντίστοιχα η ίδια η Επικεφαλής και ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 40 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις για τις πληγείσες περιοχές στη Βουλή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ