Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Διαμαντόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής μεταξύ του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και του Άδωνι Γεωργιάδη, για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της γενικής κυβέρνησης. 

Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος και τον ρώτησε:

“Τι συμβαίνει με τα ρέπος αν συμβούν αυτά που λέει ο κ. Βούτσης, δηλαδή αν δεν τα βρούμε πάμε σε εκλογές, πάμε σε δημοψήφισμα, πάμε σε ρήξη΄… Θέλω να μου πείτε τι θα συμβεί αν αύριο ο κ. Ντράγκι σταματήσει το ELA στις τράπεζες διότι δεν κάναμε τη συμφωνία”.

“Είναι απολύτως κατανοητή η ερώτηση…” είπε ο κ. Διαμαντόπουλος που προεδρεύει της επιτροπής. 

O βουλευτής της ΝΔ συνέχισε προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών.

“Θα υπογράψετε τη συμφωνία κ. Βούτση γιατί εξανίσταστε. είναι σίγουρο ότι θα υπογράψετε τη συμφωνία;” απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα χάος στην αίθουσα. 

“Ακούστε να δείτε . παρακαλώ τους προσκεκλημένους να μην παρασύρονται σε αυτή τη διαδικασία. Κατάλαβε αυτός που έπρεπε ποιον εννοούσα…” παρενέβη ο κ. Διαμαντόπουλος, όμως ο κ. Γεωργιάδης άρχισε εκ νέου να μιλά σε υψηλούς τόνους. 

“Επειδή η φωνή σας είναι τέτοια, όντως δεν υπάρχουν υπερόπλα για να σας κάνουμε να σταματήσετε, αλλά πρέπει να σέβεστε την αίθουσα”, του είπε ο κ. Διαμαντόπουλος.

“Καλά μη μου πετάξετε και καμιά μολότοφ, αφήστε με να μιλήσω”, απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

“Ως εδώ. Ο υπουργός διατηρεί το δικαιωμα να απαντήσει και εσείς δεν έχετε δικαιωμα να ανακρίνετε ανθρώπους και να ζητάτε επιτακτικά εδώ μέσα να απαντήσουν σε κάτι”, ανταπάντησε ο προεδρεύοντας, κλείνοντας τη συζήτηση.  

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Διαμαντόπουλος: Χωρίς εσάς δεν έχει χρώμα η Βουλή κύριε Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ