Άγρια κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη – Οι νέες αναρτήσεις

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τα τεστ κορονοϊού, με αφορμή την περίπτωση της μητέρας του.

Μετά τον πρώτο γύρο αντιπαράθεσης μέσω social media, ο “πόλεμος” συνεχίστηκε.

“Ο κ. Πολάκης με κατηγορεί ότι έμπλεξα εγώ στην πολιτική αντιπαράθεση την μητέρα του. Από σεβασμό δεν θα το έκανα και της εύχομαι περαστικά. Αυτός γνωστοποίησε στο Πανελλήνιο την ασθένεια και τον μη εμβολιασμό της με 3η δόση όχι εγώ. Ο εμβολιασμός προστατεύει από την βαριά νόσηση” έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

“Λαδέμπορα» της κατοχής, Άδωνι Γεωργιάδη, πήρες τηλέφωνο το δήμαρχο Συκεών Νέαπολης ,τον Σίμο Δανιηλίδη, να τον μαλώσεις, επειδή κατάφερε να προσφέρει στους δημότες του το pcr test με 27 ευρώ αντί για 47 που έβαλες εσύ και καλά «διατίμηση»; (για τους δημότες δωρεάν ήταν, ο δήμος τα προμηθεύτηκε τόσο). Τι αισχρό υποκείμενο είσαι βρε ακροδεξιέ τηλεβιβλιοπώλη και πωλητή νανογιλέκων!  Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ελεεινά παραδείγματα ,της πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου” του απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

“Πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επανήλθε.  “Ο Παύλος Πολάκης υπήρξε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και είναι γιατρός. Στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται!” ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ