Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ζέρβας: Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019, η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος ζήτησε από τους Θεσσαλονικείς ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Τι ώρα θα γίνει η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών

«Σήμερα η πόλη αποφασίζει για το μέλλον της. Αν θα συνεχίσουμε μαζί δυναμικά με σταθερά βήματα για την Θεσσαλονίκη του 2030 ή αν θα συνεχίσουμε στην Θεσσαλονίκη των προηγούμενων δεκαετιών, των μηχανισμών, των αναβολών, των ακυρώσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Χάρης Δούκας – «Πάρτε την αναμέτρηση στα χέρια σας για τη νίκη της Αθήνας»

Ο ίδιος συνεχίζοντας, τόνισε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr ότι: «Ξεβολέψαμε πολλούς το 2019 που σήμερα συνασπίστηκαν απέναντι σε κάθε Θεσσαλονικιά, σε κάθε Θεσσαλονικιό που απεχθάνεται το παρασκήνιο. Με ξέρετε πολύ καλά, ξέρετε τη δουλειά που έχω κάνει, δεν έχω κρυφτεί ποτέ, δεν εμφανίστηκα τους τελευταίους μήνες. Έχω πρόγραμμα και σχέδιο απέναντι στο άγνωστο που κάποιοι υπόσχονται μαζί σας καλώ να συνεχίσουμε για τη Θεσσαλονίκη του 2030».

Κλείνοντας, ζήτησε ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης, υπογραμμίζοντας πως «η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης. “Ναι” στη Θεσσαλονίκη».

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη παίρνει μια μεγάλη απόφαση, δεν περισσεύει κανείς

O κ. Ζέρβας συνοδευόταν από τις δύο αδελφές του από συνεργάτες του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ