Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Αγγελούδης: Η Θεσσαλονίκη παίρνει μια μεγάλη απόφαση, δεν περισσεύει κανείς

Άσκησε πριν από λίγη ώρα το εκλογικό του δικαίωμα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Αντίπαλός του είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Σήμερα ολοκληρώνουμε τη νίκη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε 5 περιοχές

Ο Στέλιος Αγγελούδης έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε:

«Σήμερα η πόλη παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Παίρνει μπρος και όλοι γινόμαστε ένα. Βρίσκουμε τον ρυθμό της ιστορίας, αγαπάμε την Θεσσαλονίκη, δεν περισσεύει κανείς. Αγαπάμε την πόλη, τις βόλτες στο λιμάνι, στην παραλία, ανεβαίνουμε στα τείχη, βλέπουμε αυτή την όμορφη πόλη και θέλουμε να δουλέψουμε γι’ αυτή.

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Καλαμαριά: Αντιδράσεις για τα μπλουζάκια με διακριτικό του συνδυασμού Δαρδαμανέλη – Η αναφορά στον έφορο

Δεν περισσεύει κανείς και την επόμενη μέρα γυρίζουμε σελίδα. Βρίσκουμε τις λύσεις για την καθημερινότητα και γινόμαστε μια ομάδα μεγάλη για τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το thesstoday.gr:

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κώστας Μπακογιάννης – «Οι πολίτες να προσέλθουν πριν από τη βόλτα τους στις κάλπες»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ