Κατερίνα Διδασκάλου: Το απρόοπτο στην παράσταση – «Έπαθα θλάση πάνω στην σκηνή»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, πως έπαθε θλάση στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, την Παρασκευή (13/10).

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας για τον μονόλογο ανέφερε: «Κοίταξε να δεις ο μονόλογος έχει μια δυσκολία και μια ευκολία. Η δυσκολία είναι ότι είσαι μόνος σου πάνω στην σκηνή επί μιάμιση ώρα και θέλει αντοχή τρομερή και τεχνική και η μόνη σου επαφή είναι με το κοινό. Δηλαδή δεν έχεις τον συμπαίκτη να συμβαδίσεις κάπου, να ακουμπήσεις.

Από την άλλη όταν σου έρχεται κάτι εκείνη τη στιγμή καινούργιο, όπως είναι αυτές οι δωρεές του θεάτρου που κάθε νύχτα σε μία παράσταση σου έρχονται καινούργια πράγματα, το κάνεις με πιο μεγάλη ευκολία γιατί δεν φοβάσαι μήπως πετάξεις έξω τον συνάδελφο».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Ενώ όταν είσαι με ένα σύνολο που και αυτό είναι μια άλλη διαδικασία υπέροχη, όπως τώρα… Χθες ας πούμε, με το που μπήκα σε μια πολύ έντονα κινησιολογική σκηνή, γιατί έχω πολύ physicality πάλι πάνω στη σκηνή, έπαθα θλάση στη δεξιά μου γάμπα. Θλάση, εκεί πάνω στη σκηνή».

«Ξαφνικά, αυτή που έρχεται απροσκάλεστη και κάνει το σπίτι δικό της, ξαπλώνει στους καναπέδες και κάνει ό,τι θέλει, επειδή γυρίζει από το τζόκινγκ, για να ξεπεράσω τη θλάση άρχισα να κάνω μασάζ στο πόδι μου. Το σήκωσα ψηλά στον καναπέ και ευτυχώς που το σύνδεε ο ρόλος.

Το είπα μετά στα παιδιά, τον Σόλωνα Τσούνη και τη Βάσω Λασκαράκη και μου λέει η Βάσω: “Μην ανησυχείς καθόλου, δεν φάνηκε τίποτα”. Της λέω: “Μην τρελαθείτε που κάνω έτσι το πόδι και του κάνω μασάζ, έπαθα θλάση”» εξήγησε.

«Άμα σου έρθει να κάνεις ή να πεις κάτι άλλο δεν το κάνεις με την ίδια ευκολία που θα το κάνεις στον μονόλογο» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ