Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πού ψηφίζουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν ανοίξει και σήμερα το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και οι πολιτικοί αρχηγοί. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα ψηφίσουν στην Αθήνα, με εξαίρεση τον Νίκο Ανδρουλάκη που θα ψηφίσει στην Κρήτη και τον Κυριάκο Βελόπουλο που θα ψηφίσει στην Θεσσαλονίκη.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι η πρώτη εικόνα από τα εκλογικά τμήματα

Συγκεκριμένα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ψηφίσει στις 12:00 και θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σε εκλογικό τμήμα στην Θεσσαλονίκη δεν πήγε ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, το εκλογικό του δικαίωμα στο δημοτικό σχολείο Εκάλης, Δεκελείας & Φασίδερη, στην Εκάλη, στις 12 το μεσημέρι.

Στην Νέα Ιωνία ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας θα ασκήσει ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας το εκλογικό του δικαίωμα. Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 2798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας (Κηφισού 2-4).

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Η Ελλάδα στις κάλπες – Συνεχής ενημέρωση από το enikos.gr

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Ανδρουλάκης

Το εκλογικό του δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ασκήσει σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, 204 Εκλογικό Τμήμα στις 11:30 το πρωί της Κυριακής.

Πρώτα Λάρισα και μετά Αγία Παρασκευή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κάνει δηλώσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 5.30 μμ στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ