Άδωνις: Το εκλογικό σώμα της ΝΔ έκανε μία κεντρώα επιλογή – ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι το τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσει θα είναι κοντά στο 12% εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Αναφορικά με την πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τη δεύτερη θέση που κατέκτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας έκανε μία κεντρώα επιλογή».

«Βέβαια για πρώτη φορά, χάρη στη δική μου υποψηφιότητα, υπάρχει μία καταγεγραμμένη δεξιά τάση με ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το δεύτερο γύρο των εκλογών υπογράμμισε ότι «είναι μία ανοιχτή διαδικασία» και συμπλήρωσε ότι «θα διεξαχθεί με εξαιρετικά ενωτικό χαρακτήρα και από τους δύο μονομάχους».

Επίσης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα. Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο την πιο συγκροτημένη και πλήρη υποψηφιότητα».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Γιατί θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δεύτερο γύρο – ΒΙΝΤΕΟ

Το “ευχαριστώ” του Μητσοτάκη στον Άδωνι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ