Άδωνις: Καλώ τον Τζιτζικώστα να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας, χωρίς τον Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Aιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον να συμμετάσχει σε ένα debate την άλλη εβδομάδα με εκείνον και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι αν αρνηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Αντί  να πετάει μπηχτές, τον καλώ να έρθει να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας, είπε σε συνέντευξή του στο MEGA, απαντώντας στο “καρφί” του συνυποψήφιού του που δήλωσε ότι δεν θα γίνει τηλεμαϊντανός. 

“Έχουμε δηλώσει υπέρ του debate οι τρεις και κατά ο Μεϊμαράκης, αλλά ο κ. Τζιτζικώστας επανέρχεται και λέει ότι δεν πάω χωρίς τον κηδεμόνα μου, δηλαδή τον κ.Μεϊμαράκη. Αυτό είναι λίγο αστείο. Ο κ. Μεϊμαράκης έχει μια λογική να αρνείται το debate παρότι εγώ διαφωνώ και πιστεύω ότι κάνει λάθος. Καλώς ή κακώς είναι μιας άλλης γενιάς και έχει μια λογική να το λέει. Ο κ. Τζιτζικώστας που είναι της δικής μας γενιάς δεν μπορεί να φοβάται το debate.

Εγώ τον καλώ εφόσον θέλει να αναδειχθεί αρχηγός της ΝΔ να έρθει την άλλη εβδομάδα και να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας. Εάν φανεί ότι ο κ. Τζιτζικώστας έχει αρχηγικές ικανότητες, συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και μπορεί να κάνει τη διαφορά, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει.

Εάν όμως κάνει μια πολιτική διαχείρισης δεύτερης θέσης και επιλέγει πονηρά – λέγοντας γιατί να πάω στο debate που μπορεί από δεύτερος να βγω τέταρτος, ας βγω τουλάχιστον δεύτερος- εάν αυτή είναι η λογική του, δεν του αξίζει να γίνει αρχηγός, γιατί ο αρχηγός πρέπει να είναι γενναίος” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. 

Όπως εξήγησε “θα πω στο φίλο μου τον Αποστόλη” να γίνει το debate “επειδή θέλω όντως να δω αν μπορεί να γίνει αρχηγός της ΝΔ, με ενδιαφέρει γιατί αν γίνει πρέπει αύριο να τον ακολουθήσω”

Ερωτηθείς αν ο κ. Τζιτζικώστας τον έχει πείσει ή όχι απάντησε: “Πώς θα με πείσει αφού δεν έχει πει τίποτα συγκεκριμένο”

 “Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Ισχυρίζομαι ότι αν τολμήσει ο Αποστόλης και κάνουμε το debate θα συμβούν δύο πράγματα. Θα φανεί ο καθένας μας από τι είναι φτιαγμένος και δεύτερον  θα αναγκαστεί στο τέλος να έρθει και ο κ. Μεϊμαράκης γιατί αν δεν έρθει θα χάσει τις εκλογές”, κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Τζιτζικώστας: Δεν γίνομαι τηλεμαϊντανός, τι να κάνουμε; – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Άδωνι στον Τζιτζικώστα για τους… τηλεμαϊντανούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ