Άδωνις: Η Ζωή έχει απόλυτο δίκαιο

Προσπάθεια να φέρει στο επίκεντρο του κάδρου των ευθυνών τον Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε με σειρά από πρωινά tweet ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Με αφορμή τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και τις εντάσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ μελών και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Α. Γεωργιάδης επιχείρησε να απομακρύνει το φακό από την Πρόεδρο της Βουλής και να εστιάσει στο ζήτημα των κεντρικών πολιτικών ευθυνών του πρωθυπουργού «για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Χθες  αποφασίστηκε ότι οι αρμόδιες Επιτροπές θα αρχίσουν τη συνεδρίαση για τη συζήτηση του τρίτου μνημονίου στις 9:30 το πρωί σήμερα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, γράφει στο twitter:

«Η γνώμη μου για την ΠτΒ είναι γνωστή, δεν την ψήφισα και έχω συγκρουστεί σφοδρά μαζί της, όμως με συγχωρείτε, με όλες της τις υπερβολές  έχει επί της ουσίας απόλυτο δίκιο! Για τέταρτη φορά ο A. Τσίπρας που δυσανασχετούσε για μία τριήμερο επείγουσα διαδικασία στο παρελθόν τώρα μας βάζει πρακτικά σε ένα 24ωρο να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της Χώρας», σημειώνει. «Επειδή αυτός είναι ανίκανος πρέπει να καταργήσουμε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες; Μία φορά επείγον, διότι δεν πρόλαβε, δεύτερη, άντε αλλά 4 φορές σε ένα μήνα; Αίσχος!».

Και καταλήγει: «Θυμάστε επί Σαμαρά πώς κάθε ΠΝΠ την κατήγγειλε προσωπικά ο Α. Τσίπρας ως χούντα, κλπ; Μπορείτε να μετρήσετε πόσες ΠΝΠ έχει υπογράψει; Υποκριτής. Γενικά διακρίνω μία προσπάθεια διαφόρων και κυρίως του κ. Θοδωράκη να κρατήσουν τον Α. Τσίπρα στο απυρόβλητο. Όχι αν η Ζωή είναι πρόβλημα, ευθύνη έχει αυτός που την επέλεξε, δεν είναι δική μας δουλειά να του λύσουμε εμείς το πρόβλημα. Ο Α. Τσίπρας οφείλει να το λύσει. Στα Οικονομικά φταίει για όλα ο Γ. Βαρουφάκης, στα εσωκομματικά τους ο Λαφαζάνης, στα θεσμικά η Ζωή… ο Α. Τσίπρας ευθύνεται για τίποτε;».

Δείτε τα tweet

 

Δείτε επίσης

Reuters: Υπό στενή επιτήρηση η Ελλάδα μετά τη συμφωνία

Γεωργιάδης: Είχαν το θράσος να μας κατηγορούν οι ανεπρόκοποι

Κακλαμάνης: Είναι μεθοδευμένη η κωλυσιεργία από την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ