• Πελώνη: Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του

  7:37 μμ, Τετάρτη 10 Μάρ 2021 7:37 μμ, Τετάρτη 10 Μάρ 2021

  Να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για το εάν δέχεται το ρίσκο, που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δίκη του καλεί τον Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη σε απάντησή της προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

  Συγκεκριμένα η κυρία Πελώνη αναφέρει: «Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν" όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του.

  Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του».

  Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έχει αποτύχει σε πανδημία, οικονομία και επενδύει στο διχασμό – Να σταματήσει εδώ

  Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας, καταλογίζοντάς του ότι "έχει αποτύχει σε πανδημία, οικονομία" και "επενδύει στο διχασμό" και καλώντας τον "να σταματήσει εδώ".

  Σε δήλωσή του, στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: "Πιστεύω βαθιά ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες είναι η ενότητα και η κοινωνική ομοψυχία. Στη Δημοκρατία, εγγυητής αυτής της ενότητας είναι ο Πρωθυπουργός. Που οφείλει πάντα να ενεργεί με γνώμονα τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης. Δυστυχώς όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει στην αποστολή του. Απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση της πανδημίας. Απέτυχε να συγκρατήσει τη βαθιά ύφεση στην οικονομία. Και σήμερα, έρχεται να επιστρατεύσει το ύστατο όπλο των αποτυχημένων: Το διχασμό".

  Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, "την ώρα που η ψυχραιμία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να τον χαρακτηρίζουν, επιλέγει να επιτεθεί με διάγγελμα στους νέους, τους οικογενειάρχες, τους πολίτες μιας μεσοαστικής γειτονιάς των Αθηνών και φυσικά, στον ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι. Άλλωστε, το δόγμα ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ το ξανακούσαμε και όταν οι ίδιοι πάλι, έριχναν τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας".

  Το θέμα μας όμως είναι οι πολίτες, συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να εξηγήσει: "οι νέες και τις νέοι που ξυλοκοπούνται αναίτια. Οι άνθρωποι που τρομοκρατούνται μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές".

  "Ο ολισθηρός κατήφορος της έντασης πρέπει να τελειώσει εδώ. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, φορώντας μάλιστα το εθνόσημο, να χτυπάει ανελέητα και να απειλεί ζωές συμπολιτών του, με την ανοχή της κυβέρνησης. Όπως και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς, με τρόπο φρικτό και απάνθρωπο", υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

  Καλεί, στη συνέχεια, τον Κυριάκο Μητσοτάκη "να σταματήσει να επενδύει στο διχασμό. Η Ελλάδα του 2021, δεν θα επιστρέψει στη δεκαετία του 1950. Έχουμε την ευθύνη να μην το επιτρέψουμε. Έχουν την ευθύνη να μην το συνεχίσουν".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα