Ρωμανός στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλύτερη υπεράσπιση στον Κουφοντίνα από την κ. Κούρτοβικ

“Υπάρχουν δύο πολυ σημαντικά κομμάτια σε αυτή την εξίσωση. Το ένα είναι η κόπωση, που δεν μπορούμε να την παραβλέπουμε και να κάνουμε συγκρίσεις με τον Μάρτιο. Και η κόπωση συνδέεται και με τη διαχείριση των ελέγχων. Υπάρχει και το σημαντικό σημείο που είναι οι μεταλλάξεις, εκ των πραγμάτων μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε μια στρατηγική που είχαμε το περασμένο διάστημα πριν μπουν στην εξίσωση οι μεταλλάξεις” είπε για το lockdown ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για την αγορά και το άνοιγμα απάντησε ότι “Ο μεγάλος στόχος είναι να ανοίξει το γρηγορότερο. Δεν μπορείς για πάντα να την έχεις κλειστεί και να την στηρίζεις, ότι εργαλεία έχουμε θα δοθούν στοχευμένα”.

Σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα σχολίασε ότι “ξεκινώ από την κοινή λογική ότι κανένα κράτος δικαίου δεν εκβιάζεται από οποιονδήποτε πολυ-ισοβίτη, κρατούμενο, serial killer ή οποιονδήποτε άλλον. Θυμίζω ότι είναι η πέμπτη απεργία πείνας του Κουφοντίνα. Αν κάποιοι δεν είχαν περάσει φωτογραφικές ρυθμίσεις υπέρ του,δεν θα είχε προχωρήσει από την πρώτη στη δεύτερη, από τη δεύτερη στην τρίτη κ.ο.κ.”.

“Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υπερασπίζεται και να κάνει καλύτερη υπεράσπιση στον Κουφοντίνα από την κ. Κούρτοβικ, τόσο ο κανένας θα συνεχίζει να θεωρείται καλύτερη αξιωματική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ” σημείωσε.

“Το ότι η ανακοίνωση ήρθε 24 ώρες μετά, μου δείχνει αμηχανία. Αν προφανώς έχεις ξεκάθαρη θέση, με το που “σκάει” η είδηση βγαίνεις και δημοσιοποιείς τη θέση σου. Επίσης μου δείχνει μια επικοινωνιακή διαχείριση της κατακραυγής, που ήταν μεγαλύτερη από όσο μπορούσαν επικοινωνιακά να αντέξουν. Από εκεί και πέρα, η αφωνία του ίδιου του κ. Τσίπρα συνεχίζεται” ανέφερε σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα.

“Επί της ουσίας, δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει δυστυχώς, ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως υπερασπιστή τρομοκρατών” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ