ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Κατώτερος των περιστάσεων – Αντιμετωπίζει την πανδημία μόνο με όρους επικοινωνίας

Πυρά κατά του Πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έκτακτη σύσκεψη που είχε σήμερα στο Μαξίμου με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την πανδημία του κορονοϊού.

“Ανήμερα των ανακοινώσεων Τσίπρα για το νέο ΕΣΥ και με πληρότητα 100% στις ΜΕΘ θυμήθηκε ο κ. Μητσοτάκης την ανάγκη ενίσχυσής του” τονίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση και σημειώνουν ότι “είναι κατώτερος των περιστάσεων και αντιμετωπίζει την πανδημία μόνο με όρους επικοινωνίας και προπαγάνδας”.

Αναλυτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν: “Η πληρότητα στις ΜΕΘ στην Αττική αγγίζει το 100%, το ΕΣΥ έχει γίνει σύστημα μίας νόσου με εκατοντάδες ακυρώσεις χειρουργείων, το λοκντάουν 4 μηνών έχει αποτύχει πλήρως και ο κ. Μητσοτάκης συσκέπτεται. Ούτε λόγος για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, παρά την ασφυξία στις ΜΕΘ. Ούτε λόγος για συνταγογράφηση των τεστ, για μέτρα για τα ΜΜΜ και τους μεγάλους εργασιακούς χώρους”.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, “ένα χρόνο μετά το πρώτο κρούσμα και εντελώς συμπτωματικά την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοινώνει την πρότασή του για το νέο ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε να προαναγγείλει υποσχέσεις για μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ. Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης είναι κατώτερος των περιστάσεων και αντιμετωπίζει την πανδημία μόνο με όρους επικοινωνίας και προπαγάνδας”.​

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ