Πέτσας σε Τσίπρα: Ας καταλάβει επιτέλους ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων

Στην ανάρτησή του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, όπου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “δημιούργησε εικόνα επίπλαστης επιστροφής στην κανονικότητα” καθώς και ότι “τη στιγμή που ανακοινώνονται 110 κρούσματα, σχεδόν 40 περισσότερα από όσα είχαμε την ημέρα που ανακοινώθηκε το lockdown, η κυβέρνηση αυξάνει τη πληρότητα των πλοίων από 65% σε 80% και ανοίγει την κρουαζιέρα”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό για ανευθυνότητα, ενώ επισήμανε ότι την ανάρτησή του χαρακτηρίζουν «άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός», ενώ αναφέρει ότι «ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος. Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του.

Ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί την “συλλογική επιτυχία”, διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κορονοϊού.

Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα “τι θα γινόταν αν …”.

Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ