Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Με το εάν δεν κερδίζονται οι μάχες – Να οργανώσουμε έτσι τη δουλειά μας ώστε να ανατρέψουμε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα

“Πρέπει κάποια στιγμή να πάψουν να αντιμετωπίζουμε τη Δικαιοσύνη ως λάφυρο της εκάστοτε κυβέρνησης. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια λειτουργούσα Δημοκρατία με βάση τη διάκριση των εξουσιών, δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να σχετίζεται το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη κυβέρνησης με το θέμα της ανάδειξης των νέων δικαστικών αρχών” δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η Δικαιοσύνη πρέπει να προσδιορίζεται στο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών; Αυτό μας λέει η ΝΔ;” πρόσθεσε.

“Θα αφήσουμε ακέφαλη τη δικαστική εξουσία; Άρα ποια είναι η συνέχεια του κράτους και η ομαλή λειτουργία των θεσμών;” τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

“Όταν υπάρχει ένα αποτέλεσμα με τόσο μεγάλη διαφορά, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Αυτό δεν χρειάζεται κάποια εξήγηση” είπε και συμπλήρωσε: “το ευνοϊκό πεδίο της αντιπαράθεσης με την ΝΔ είναι το προγραμματικό”.

“Με το εάν δεν κερδίζονται οι μάχες. Σημασία έχει να οργανώσουμε έτσι τη δουλειά μας ώστε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό το δυσμενές για εμάς αποτέλεσμα”, κατέληξε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ,

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ