Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Η ψαλίδα σε όλες τις δημοσκοπήσεις κλείνει – Θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές

“Η κυβέρνηση Σαμαρά αν θυμάστε είχε αδειάσει τα ταμεία, όταν τέλη Γενάρη παραλάβαμε την κυβέρνηση τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ήταν μείον 400 εκατ.” δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Να μην συγκρίνουμε το 2014 με το 2019” πρόσθεσε.

“Από το 2012 και μετά είδαμε στις γραμμές μας όχι μόνο σε επίπεδο ψηφοφόρων, αλλά και οργανωμένων δυνάμεων να έρχονται άνθρωποι, οι οποίοι επί δεκαετίες ήταν στον χώρο της δεξιάς. Στη δική μου τοπική οργάνωση έχω τρεις τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις και μάλιστα είναι εντιμότατοι και ηθικότατοι, οι οποίοι ψήφιζαν για χρόνια ΝΔ. Δεν το λέω για προπαγανδιστικούς λόγους” τόνισε.

“Η ψαλίδα σε όλες τις δημοσκοπήσεις κλείνει. Δεν ανοίγει” σχολίασε.

“Δεν θα είναι κακό το αποτέλεσμα στις εκλογές. Διότι έχει περάσει μεγάλος χρόνος που δεν έχει γίνει μια εκλογική διαδικασία άρα ο κόσμος θα προσέλθει στις κάλπες και τα διλήμματα θα είναι σκληρά και το κλίμα θα είναι πολωτικό αρκεί να είναι με πραγματικούς όρους πολωτικό και όχι σε δευτερεύοντα ζητήματα. Άρα ο κόσμος και θα προσέλθει και θα αντιληφθεί ότι οι ευρωεκλογές έχουν τεράστια πολιτική σημασία και δεν θα έχουμε όρους χαλαρής ψήφου και έκφρασης διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβέρνηση. Νομίζω θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ