Πολάκης: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή – Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος.

“Όλοι, πλην κολλημένων ακροδεξιών και σκληρών εθνικιστικών κύκλων που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά θέλουν να ψηφιστεί η συμφωνία γιατί καταλαβαίνουν όσο κι αν δεν το λένε πως κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα μετά από 70 χρόνια και πως ανοίγει ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης των Βαλκανίων με ηγέτιδα δύναμη τη χώρα μας” σημειώνει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και προσθέτει:

“Πέρα από την Ακροδεξιά της ΧΑ που θέλει πόλεμο και το ΚΚΕ που εδώ και χρόνια λειτουργεί με όρους ιδεολογικού φρουρίου και όχι πολιτικής για το σήμερα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ συγγνώμη) Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας”.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

“Τα πράγματα είναι ΑΠΛΑ: -Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ΚΑΛΗ (άλλαξαν το όνομα που τους είχαν αναγνωρίσει 140 χώρες ,κατάργησαν σύμβολα και ονομασίες που παρέπεμπαν στην αρχαία ελληνική ιστορία ,η γλώσσα τους ανήκει στις σλαβικές γλώσσες ,κατάργησαν άρθρα αλυτρωτικού χαρακτήρα στο Σύνταγμα τους, υλοποιήθηκε με το πολύ παραπάνω, η εθνική γραμμή του 2007-8 που άλλοι πριν το ΣΥΡΙΖΑ είχαν προσπαθήσει ).Τα Σκόπια -Βόρεια Μακεδονία τώρα, περιορίζονται σε αυτό που τους έδωσε ιστορικά και γεωγραφικά η συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913!!

-ΟΛΟΙ, πλην κολλημένων ακροδεξιών και σκληρών εθνικιστικών κύκλων που ονειρεύονται εκστρατείες για κατάληψη εδαφών και κόκκινη μηλιά θέλουν να ψηφιστεί η συμφωνία γιατί καταλαβαίνουν όσο κι αν δεν το λένε πως κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα μετά από 70 χρόνια και πως ανοίγει ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης των Βαλκανίων με ηγέτιδα δύναμη τη χώρα μας ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΑΓΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, στα σχέδια του “μουσουλμανικού τόξου” της Τουρκίας στα Βαλκάνια !!! (Αλήθεια “πατριώτες “αυτό γιατί δεν το λέτε καθόλου στις αναλύσεις σας;;; )

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ η αντιπολίτευση αντιδρά με φαντασιακά επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς για προδοτικές συμφωνίες ;;

-Πέρα από την Ακροδεξιά της ΧΑ που θέλει πόλεμο και το ΚΚΕ που εδώ και χρόνια λειτουργεί με όρους ιδεολογικού φρουρίου και όχι πολιτικής για το σήμερα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ συγγνώμη) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!

Τίποτα άλλο απολύτως. Δεν βγήκαν όλα τα προηγούμενα σχέδια της αριστερής παρένθεσης, η “τσογλανοπαρεα που πήρε την κυβέρνηση από τους νόμιμους ιδιοκτήτες” έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλάζει την Ελλάδα και έχει δρομολογήσει την τιμωρία αυτών που τη Χρεωκόπησαν !!!

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, αυτό τους φέρνει πανικό για αυτό παίζουν ρέστα, χαϊδεύοντας εθνικισμούς και αυτιά, ποντάροντας στην άγνοια ενός μέρους του κόσμου και στην προπαγάνδα των φιλικών τους ΜΜΕ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,για αυτούς ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ