Debate Μάρδα – Βορίδη στον RealFm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης.

“Χθες το θέμα της συζήτησης ήταν οι ρυθμίσεις με τη μη περικοπή των συντάξεων, ως εκ τούτου εκείνο που έπρεπε να γίνει χθες ήταν μία συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, αυτό που παρατηρείται συχνά είναι ότι φεύγουμε εκτός θέματος. Όταν ήρθε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να πάρει τον λόγο και να εκθέσει τις απόψεις του στο πρώτο θέμα που αναφέρθηκε ήταν το Μακεδονικό” ανέφερε ο κ. Μάρδας.

“Θεωρώ ότι η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή άνοιξε σειρά θεμάτων, αν αυτά αφορούν το μέλλον και την πορεία της χώρας, σαφώς την αφορούν. Στη Βουλή ποτέ δεν περιορίζεται σε μία τεχνική συζήτηση για δημοσιονομικά μεγέθη, όταν δε υπάρχει μια επιχειρηματολογία από πλευράς του Πρωθυπουργού ότι τα καταφέραμε, μοιραία πυροδοτείται μια συζήτηση με έναν χαρακτήρα συνολικής εκτίμησης τι σημαίνει ότι έχει επιτύχει” ανταπάντησε ο κ. Βορίδης.

“Ο κ. Τσίπρας έχει γίνει το αγαπημένο pet, το αξιολάτρευτο κατοικίδιο όποιου διεθνούς θεσμού, πως λοιπόν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο;” τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

“Δεν ξέρω ποιο είναι το επικοινωνιακό γραφείο της ΝΔ αλλά συχνά βγάζει κάποιες εκφράσεις που δεν ξέρω αν τιμούν το πολιτικό μας σύστημα” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ