• Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη μετά τη δήλωση που προκάλεσε σάλο

  10:02 μμ, Σαββατο 04 Αυγ 2018 10:02 μμ, Σαββατο 04 Αυγ 2018

  Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook το βράδυ του Σαββάτου κάνει λόγο για διαστρέβλωση των όσων είπε στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

  Ακολουθεί η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook

  Λοιπόν, ακούστε καλά επιτελεία των ΜΜΕ της διαπλοκής, επειδή έχω βαρεθεί αυτές τις μέρες τη διαστρέβλωση ,τον πόλεμο, τη Χολή, το μίσος, τη λυσσώδη λαχτάρα σας να ρίξετε τη κυβέρνηση αξιοποιώντας με τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική τυμβωρυχία που έχει να επιδείξει η παγκόσμια ιστορία την ανθρώπινη τραγωδία της 23ης Ιουλίου !!!

  Ορμήσατε σαν ύαινες να κατασπάραξετε ότι κινείται διαστρεβλώνοντας λόγια,παίζοντας με τα λεπτά ,κατασκευάζοντας φεικ νιους ,ανεβάζοντας φωτογραφίες με πτώματα, υποτιμώντας την αλληλεγγύη του κόσμου, μην προβάλλοντας τα μέτρα ανακούφισης , διασπείροντας ψεύδη για τους Πυροσβέστες, τους λιμενικούς το ΕΚΑΒ, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, μπερδεύοντας επίτηδες τον αριθμό των νεκρών με τον αριθμό των σάκων που μεταφέρθηκαν στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, με έναν και μόνο στόχο: ο

  Όχι την ανάδειξη της αλήθειας, όχι τη θλίψη για τους νεκρούς, όχι την αντιμετώπιση άμεσα και μακροπρόθεσμα των αποτελεσμάτων και των αιτιών αυτών των τραγωδιών αλλά να προκαλέσετε χάος, ανασφάλεια αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης!!

  Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό είχα την τιμητική μου από σας. Δεν μπορέσατε να ψελλίσετε μισή κουβέντα κριτικής, τις πρώτες πέντε μέρες μετά την καταστροφή για την ετοιμότητα και το βαθμό ανταπόκρισης του δημοσίου συστήματος υγείας την ώρα της κρίσης που μετέφερε με το ΕΚΑΒ και περιέθαλψε στα νοσοκομεία 187 ασθενείς και εκατοντάδες άλλους στο λιμάνι της Ραφήνας ,και στα κέντρα υγείας της περιοχής !!!

  Γι αυτό αρχίσατε με τους μηχανισμούς της μαύρης προπαγάνδας, (μετά από πέντε μέρες )

  -να χρησιμοποιείτε και να διαδίδετε σε Σαιτ και ΜΜΕ περυσινές μου δηλώσεις για τη φωτιά της Ζακυνθου ως φετινές

  -,να κατασκευάζετε ψεύτικους λογαριασμούς μου στο τουιτερ με ανύπαρκτες δηλώσεις μου ,

  -να βάζετε λαμόγια και απολυμένους λόγω κακουργημάτων να δηλώνουν πως οι υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν δούλευαν,

  -κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές της Ποεδην και του Σωματειου Αθήνας του ΕΚΑΒ που σδεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωη τους ,να δηλώνουν απίθανα πράγματα για νεκρούς να βγάζουν φωτογραφίες με νεκροσακους,να παίζουν με ώρες αφίξεων ασθενοφόρων ,να υποτιμούν και να υπονομεύουν το ηρωικό έργο των συναδέλφων τους εκαβιτων ,γιατρών και νοσηλευτών

  -να καλείτε να παραιτηθώ εγώ, οι άλλοι υπουργοί, ο Τσίπρας, γιατί δεν είπαμε για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης όταν μόλις επιβεβαιώσαμε την εικόνα της καταστροφής βγήκε με τον πιο επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δηλώσει την ύπαρξη "πάνω από είκοσι νεκρών" στις 2.30 τη νύχτα της Δευτέρας .

  -ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ επεισόδιο το σημερινό με τη συνέντευξη μου στο ΑΠΕ που δεν λέτε τι λέω ,αλλα μου καταλογίζετε ασέβεια(!!!!) στους νεκρούς παίζοντας με το "θολωνω" και το "μαυρίζω" !!!

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ρετάλια της δημοσιογραφίας και εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ :

  -Εμένα η ψυχή μου μαύρισε από την απώλεια των ανθρωπίνων ζωών γιατί 18 χρόνια έχω δώσει χιλιάδες ώρες από τη ζωή μου για να σώσω ανθρώπους στο χειρουργείο και στις Μονάδες εντατικής θεραπείας και ξέρω τι σημαίνει να χάνεται άνθρωπος!!!

  -Εσάς όμως έχει θολώσει το μάτι σας από το μίσος απέναντι σε αυτή τη κυβέρνηση που σας έκοψε το τσάμπα χρήμα διαφήμισης, δεν σας αφήνει να κάνετε "δουλειές ",βγάζει τη χώρα απ τα μνημόνια και τη χρεωκοπία που η κλεψιά των πολιτικών και οικονομικών σας αφεντικών την έριξε!!!

  Γι αυτό ότι και να κάνετε, ότι και να διαστρεβλώσετε ο λαός καταλαβαίνει και θα το δείξει όταν και όπως πρέπει!!

  Είμαστε πολύ καθαροί για να μπορέσετε να μας βρωμίσετε με τη λάσπη σας .

  Η 21η Αυγουστου ειναι κοντά όση τυμβωρυχία και να κάνετε...

  Παύλος Πολάκης αν Υπ υγείας

  Δείτε την ανάρτηση

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα