Μπακογιάννη: Γιατί θα παραστώ στην ορκομωσία Ερντογάν – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η κα Μπακογιάννη τονίζει ότι θα παραστεί στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του.

Όπως υποστήριξε, ”βαθύτατα πιστεύω ότι η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές ”.

Ωστόσο νωρίς το πρωί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι ”είναι πολύ σωστό που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι στην ορκομωσία του Ερντογάν. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Αβραμόπουλος και ιδιαίτερα η κα. Μπακογιάννη, σε όποια στιγμή τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν στον Ερντογάν, το πρώτο που θα του πουν θα είναι για τα δύο αυτά παιδιά. Από αυτόν εξαρτάται αν θα απελευθερωθούν ή όχι, δεν είναι θέμα πολιτικών εντυπώσεων”.

“Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τον αγώνα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να κρατάμε τους διαύλους ανοικτούς και να πιέσουμε διπλωματικά την Τουρκία όσο περισσότερο μπορούμε”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ