Ο Δ. Καμμένος ζητά από την Τζούφη να ανασκευάσει δήλωσή της- “Στα 70 μου εγώ, δεν θα έμπαινα στην κυβέρνηση” λέει για τον Κουβέλη- ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολίασε τον ανασχηματισμό σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Αναφορικά με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, δήλωσε: “Υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου για την επιλογή του. Πιστεύω θα τα βρουν, ένα παλιό γεράκι της πολιτικής, όπως είναι ο κ. Κουβέλης, θα γίνει ένα γεράκι στο υπουργείο Άμυνας”.

“Ο Φώτης Κουβέλης θα δείξει πυγμή. Νομίζω θα είναι στην πρώτη γραμμή” συμπλήρωσε.

«Μου άρεσε η τοποθέτηση δύο νέων ανθρώπων όπως είναι ο κ. Στρατής και ο κ. Ηλιόπουλος. Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Δραγασάκη, είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη γνώση και πειθώ και θα βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί είχαμε μείνει λίγο πίσω στο θέμα του υπουργείου Ανάπτυξης με τις επενδύσεις” τόνισε.

“Εγώ πιθανώς στα 70 μου να μην ήθελα να μπω στην κυβέρνηση. Να ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Να ήμουν ένας σύμβουλος στον πρωθυπουργό να μοιράσω τη σοφία μου, την εμπειρία μου… Το λέω για καλό, στην ενεργό δράση χρειαζόμαστε νέα άτομα, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης έχει μεγάλη εμπειρία και στο υπουργείο Άμυνας θα προτάξει τα στήθη του” ανέφερε.

«Η κ. Τζούφη, αναπλήρωσε τον κ. Ζουράρι στο Υπουργείο Παιδείας, θα ήθελα να ανασκευάσει μία δήλωσή της, καθώς είχε πει ότι το δυστύχημα με την Πόρσε είχε ταξικό πρόσημο. Αυτό δεν προσιδιάζει σε υπουργό Παιδείας. Ήταν κοινωνικά απαράδεκτη αυτή η δήλωση. Πρέπει να ανασκευάσει» τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ