Γεωργιάδης: Αν βρεθούν λογαριασμοί μου στην Ελβετία να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ενώ πρόσθεσε “προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν”.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «από τη Novartis δεν έχω πάρει ούτε καφέ εσπρέσο».

«Η επί τρία χρόνια συνεργάτης του κ. Παπαγγελόπουλου, εισαγγελέας κ. Τουλουπάκη, δεν ερεύνησε τον τροφοδότη λογαριασμό της εταιρείας στην Ελβετία, ύψους 28 εκατ. ευρώ. Εγώ ισχυρίζομαι ότι μέσα σε αυτούς τους γιατρούς αποκλείεται να μην βρήκε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν πολλούς γιατρούς κορυφαίους του ΕΣΥ. Γιατί η κ. Ράικου είπε γιατροί του ΕΣΥ. Και πιστεύω ότι ένας από τους κυριότερους λόγους που σταμάτησε η κα Τουλουπακη την έρευνα στον τροφοδότη λογαριασμό και το επικέντρωσε σε άλλη κατεύθυνση και έφτασε στους προστατευόμενους μάρτυρες, εγώ λέω ψευδομάρτυρες, είναι γιατί δεν είχε σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να παίξει πολιτικά παιχνίδια” τόνισε.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραψε τον κύριο Αντώναρο γιατί η παράταξη μας τώρα που βάλλεται πρέπει να βαδίσει ενωμένη» δήλωσε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν ζήτησε την διαγραφή, κανενός παρότι ο κ. Αντώναρος αμφισβήτησε ευθέως την ηθική του ακεραιότητα. Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμη ότι ο Κώστας Καραμανλής «δεν εκπροσωπείται από κανέναν και όταν θέλει να μιλήσει, μιλάει μονός του».

Αναφερόμενος στην εμπλοκή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση, σχολίασε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται πρόσωπα με καταγγελίες όπως «πιστεύω πως ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζα» και την ίδια ώρα αυτές οι καταγγελίες να υιοθετούνται από πολιτικά πρόσωπα. «Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά που θα πει σήμερα στην Βουλή», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος δήλωσε πως αν βρεθούν λογαριασμοί του στην Ελβετία να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα και επειδή κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, όλοι αυτοί να είναι έτοιμοι να βρεθούν στα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ