Σάλος με τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο Άδωνις για την υπόθεση Αυγενάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία και απίστευτη λάσπη από το σύστημα του Τσίπρα».Ο Άδωνις έστρεψε το κινητό του προς την κάμερα και έδειξε δύο φωτογραφίες στις οποίες, όπως είπε, εμφανιζόταν ο επιχειρηματίας Μπαμπάμτσης, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ, να μιλά με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως ανέφερε στη μία φωτογραφία είναι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και στην άλλη είναι με την Έλενα Κουντουρά. Στη συνέχεια διερωτήθηκε, «πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;».

Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε μέσω Twitter και έγραψε: «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενάκη και των Υπουργών».

Αυτό, το διέψευσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λέγοντας ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».

Επίσης έγραψε στο Twitter: “Ο Άδωνις Γεωργιάδης συκοφαντεί κ μετά ψευτοανακαλεί. Χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ούτε καν για τα ματιά. Χυδαιότητα κ γκαιμπελισμός”.

Το θέμα σχολίασε και ο Κώστας Βαξεβάνης γράφοντας στο Τwitter:

“Σε όλα ψεύτης.Ο Κατρούγκαλος κ Κουντουρά δεν είναι στην ίδια εκδήλωση με Μπαμπάμτση. Ο Πιτταράς φοράει άλλη γραβάτα”

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας:

“Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

Στη σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενακη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό.

Ο Α. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί.

Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή. Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενακη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς?”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ