Νέα συνάντηση για το “γάμο”

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Έντονες τις τελευταίες ώρες είναι οι διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr το απόγευμα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Γιάννη Μιχελάκη.

Οι συνομιλίες βρίσκονται σε καλό σημείο καθώς υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για κοινή κάθοδο στις εκλογές. Ωστόσο τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα καθώς πολλά θέματα παραμένουν ανοικτά.

Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκαν την Τρίτη το βράδυ σε σπίτι τρίτου προσώπου κοντά στο κέντρο. Συζήτησαν για αρκετή ώρα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν τα δύο κόμματα να συνεργαστούν. Πολλά τα σενάρια που έχουν δει το φως δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Οι πληροφορίες θέλουν τρία στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας τους κυρίους Κοντογιάννη, Αυγενάκη και Μαρκογιαννάκη να μπαίνουν στις λίστες της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη στο Επικρατείας.

Όλα ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες που θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις. Οι χειρισμοί που γίνονται από τις πλευρές των δύο κομμάτων είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς κανείς από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς δεν επιθυμεί να «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή. Πηγή: real.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ