Θεοδωράκης: Κάνουν μαθήματα δημοκρατίας αυτοί που έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα

«Είναι παράλογο οι άνθρωποι που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα και μάζευαν πελάτες κάθε είδους ψηφοφόρους να λένε τώρα στον ελληνικό λαό αν θα πρέπει να κάνει διαδήλωση ή όχι» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Βήμα FM.

«Αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον προσβλητική. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτοί οι οποίοι έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα και έλεγαν στους παλιούς πολιτικούς ότι δεν θα κυκλοφορούν στο δρόμο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφάλης του Ποταμιού είπε ότι δεν θα πάει στη σημερινή συγκέντρωση των “Παραιτηθείτε” σημειώνοντας ότι ο ρόλος των πολιτικών αρχηγών και των κομμάτων είναι να μην καπελώνουν τέτοιες εκδηλώσεις των πολιτών. Πρόσθεσε ωστόσο ότι κάποιοι βουλευτές του Ποταμιού θα είναι παρόντες.

Ο κ. Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων σημέιωσε: «Στην Αυστραλία μπορείς να πας και μέσω Τόκιο και μέσω Σιγκαπούρης αλλά ο Τσίπρας επέλεξε να πάει μέσω Βενεζουέλας. Τις καθυστερήσεις, τις λάθος επιλογές προσώπων, τους αμαθείς, τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα άλλο από το κομματικό τους περιβάλλον τους πληρώνει ακριβά σήμερα ο ελληνικός λαός, ενώ θα δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής της καθυστερημένης κωλοτούμπας».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Δικαίωμα στις διαδηλώσεις δεν έχουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Φίλης: Αναγκάσαμε το ΠΑΣΟΚ να πάρει αποστάσεις από το “παραιτηθείτε”

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ