• Απάντηση του Νικολόπουλου στο μπέρδεμα με τις ανακοινώσεις: "Η Νίκη μας δεν έφυγε ακόμη"

  6:26 μμ, Κυριακή 05 Ιουν 2016 6:26 μμ, Κυριακή 05 Ιουν 2016

  Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, o ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος απαντά σχετικά με το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε τ�� πρωί όταν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης του απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την κόρη του, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

  Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφραζε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του κ. Νικολόπουλου.

  Δείτε την ανακοίνωση:

  "Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Βουλής στην οικογένεια του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου

  Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης τους.

  Ο κ. Βούτσης δηλώνει τη βούλησή του να εξετάσει, σε συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο, τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας.

  Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής έχει ως ακολούθως:

  Αγαπητέ Νίκο,

  Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

  Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

  Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

  Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

  Νικόλαος Βούτσης"

  Λίγο αργότερα εξεδόθη νέα ανακοίνωση με διορθωμένο μήνυμα από τον Προεδρο της Βουλής.

  Δείτε εδώ τη διόρθωση:

  "Θερμή συμπαράσταση του Προέδρου της Βουλής

  Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης.

  Το μήνυμα του Νικολόπουλου μέσω Facebook

  Ακολούθησε η απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

  «Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο Θεός θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα Θεού πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς.» έγραψε ο κ. Νικολόπουλος.

  Δείτε εδώ:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα