Αποστόλου: Είναι ιστορική μέρα για τον αγρότη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με το νομοσχέδιο που συζητάμε παύει ο αγρότης να είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας»  ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στη Βουλή για το ασφαλιστικό.

«Είναι ιστορική η μέρα για τον αγρότη για δύο λόγους: πρώτον γιατί καθιερώνεται ατομικό αφορολόγητο εισόδημα και δεύτερον γιατί και ο αγρότης απολαμβάνει της κατώτερης εθνικής σύνταξης» τόνισε ο υπουργός και συνέχισε:

«Μάλιστα με τον συνδυασμό των ρυθμίσεων που φέρνουμε στο ασφαλιστικό με το φορολογικό – πράγμα που και οι ίδιοι είχαν ζητήσει επιμόνως στις κινητοποιήσεις τους – όχι μόνο δεν υπάρχουν επιπτώσεις αλλά θα βγει ωφελημένο το 90% των Ελλήνων αγροτών».

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση υπογράμμισε: «Χωνέψτε το. Επιτέλους ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, σε εμάς έδωσε την εντολή να οδηγήσουμε τη χώρα στο δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο δρόμο που μπορεί να ανοιχτεί, μετά την αξιολόγηση, μπροστά μας. Γνωρίζουμε ότι έχουμε να δώσουμε και άλλες μάχες, πολλές μάχες, δύσκολες μάχες. Έχουμε τη δύναμη και τη γνώση και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων έχασε το…δρόμο προς το βήμα της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Αλεξιάδης: Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας ανατέθηκε – BINTEO

Παπαρήγα: Είστε ό,τι πιο εκφυλισμένο εμφανίστηκε στις γραμμές της ταξικής πάλης – BINTEO

σχολίασε κι εσύ