Στο Χονγκ Κονγκ ο Αντώνης Σαμαράς

Για το Χονγκ Κονγκ αναχωρεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, για το Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στο 19ο ετήσιο Ασιατικό Επιχειρηματικό Συνέδριο, ένα από τα μακροβιότερα και πιο σημαντικά οικονομικά και επενδυτικά φόρουμ Ασίας-Ειρηνικού, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από όλον τον κόσμο.

Η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού με θέμα: “What role will Greece play in defining the future of Europe?” (Ποιος ο ρόλος της Ελλάδας στον προσδιορισμό του Eυρωπαϊκού μέλλοντος;) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 17:00.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότερες από 2.800 προσωπικότητες και ανάμεσα στους ομιλητές είναι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες, κεντρικοί τραπεζίτες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και οικονομολόγοι όπως ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Sir John Major, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Nicholas Burns, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. Ban Ki-moon, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού κ. Peter Maurer, ο πρώην Πρωθυπουργός του Κατάρ Σεΐχης Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, ο Υπουργός Εμπορίου και Επενδύσεων της Αυστραλίας κ. Hon. Steven Ciobo, ο πρώην Διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου των ΗΠΑ υπό τους Προέδρους Obama και Clinton κ. Gene Sperling και η πρώην Υπουργός και επικεφαλής του Συμβουλίου Πολιτικής Έρευνας του κυβερνώντος Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (LDP) της Ιαπωνίας κα Tomomi Inada.

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος: Το προσφυγικό αποτελεί παγκόσμιο ζήτημα

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Φωτήλα: Μνημείο χυδαιότητας

Το χαμόγελο του Βούτση στους βουλευτές της ΝΔ – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ