• ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς με συνιστώσες προαναγγέλλει ο Καρατζαφέρης

  6:14 μμ, Δευτέρα 21 Μάρ 2016 6:14 μμ, Δευτέρα 21 Μάρ 2016

  Τη δημιουργία του «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς» με συνιστώσες προαναγγέλλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

  "Εδώ δημιουργείται ένας πυρήνας ανθρώπων ομοδόξων. Όποιος θέλει, προσέρχεται, καταθέτει τη δική του προσπάθεια για να μην αφήσουμε τη χώρα να κατρακυλάει εκεί που κατρακυλάει, γιατί η διαπίστωση είναι κοινή και δεν αμφισβητείται από κανέναν, ότι το υπάρχον πολιτικό προσωπικό είναι κατώτερο των περιστάσεων και των αναγκών της χώρας" τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στο Βήμα FM.

  "Ας περιμένουμε, έναν κύκλο συζητήσεων που γίνεται. Το ρόλο του playmaker, εξάλλου, τον έχει αναλάβει ο κ. Τάκης Μπαλτάκος και εν συνεχεία θα υπάρξουν ανακοινώσεις, όπως επιβάλλεται. Τώρα είναι ένας κύκλος διαβουλεύσεων" επισήμανε ενώ αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. "Εμείς προερχόμαστε από μια μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, χθες στο Βελλίδειο, τη μεγαλύτερη που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Αν δεχθώ αυτά που είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος συνήθως τραβάει τις εικόνες…".

  Άρα, συνέχισε, "μιλάμε για έναν σχηματισμό, επιτρέψτε μου να τον πω μάλλον σχηματικά, κάποιου ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς, τηρουμένων των αναλογιών και της σοβαρότητας. Βεβαίως θα έχει συνιστώσες. Η Δημοκρατία απαιτεί ο καθένας να έχει μία άποψή του, αρκεί να έχεις ένα συνδετικό κρίκο σε κρίσιμα και σοβαρά θέματα και να μην επιλέγει ο καθένας τις ελεύθερες τουφεκιές".

  Για το προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της Χ.Α., είπε: "Δεν θα επιτρέψουμε να ενσωματωθούν (στη Χρυσή Αυγή) κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι αγανάκτησαν κάποια στιγμή, ενοχλήθηκαν κάποια στιγμή και πέρασαν από εκεί, (δεν θα επιτρέψουμε) να ενσωματωθούν σε αυτό που περιγράφη ως ναζιστικό μόρφωμα. Νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα και δικαίωμα εκείνοι να αντιληφθούν ότι η πολιτική γίνεται μέσα σε συγκεκριμένο κοινοβουλευτικό τόξο".

  "Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου; Όχι, έλεος! Έλεος! Δεν θα αφήσουμε, δεν πρέπει να αφήσουμε να αλλοιωθεί, ο χαρακτήρας 500.000 Ελλήνων, όχι, αυτό είναι εγκληματικό, δεν θα τους σπρώξουμε εμείς στην αγκαλιά αντιλήψεων εξωκοινοβουλευτικών, όχι, εμείς θα προσπαθήσουμε και πρέπει να τους κάνουμε να αντιληφθούν την ωμή πραγματικότητα… Και βεβαίως δεν είναι ο μοναδικός φόβος αυτός, είναι άνθρωποι, οι οποίοι βλέπουν μια ΝΔ να πηγαίνει προς ένα συγκεκριμένο χώρο αναφοράς, να γίνονται πολύ νεοφιλελεύθεροι, σε σημείο που να καθίστανται εκ των πραγμάτων εχθροί της κοινωνίας από αυτόν τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι παρεσύρθησαν με τον κ. Καμμένο και οι οποίοι διαπιστώνουν ότι άλλα έλεγε, άλλα έταζε και άλλα κάνει, άλλα πράττει. Όλοι αυτοί οι παραπλανηθέντες, μπορούν να έρθουν σε μας, δίνοντας ως σημείο αναφοράς το πατροπαράδοτο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια" πρόσθεσε.

  Τέλος, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

  "Όσο έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...! Δεν (γίνεται), είναι άλλος κόσμος, μην ψάχνετε τώρα για επιμέρους συμμαχίες, τύπου ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένας άλλος κόσμος. Θα κάνουμε ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ως στόχο να επιστραφεί η εθνική κυριαρχία. Εκεί ήμουν, εκεί παραμένω, είμαι έντονα ευρωσκεπτικιστής".

  Διαβάστε επίσης

  Τι λέει ο Καπερνάρος για τη δημιουργία νέου κόμματος

  Ο Καρατζαφέρης για τον Άδωνι: Αλλού το σώμα του αλλού η ψυχή του – ΒΙΝΤΕΟ

  Μια πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και ο Μπαλτάκος στην ομιλία του Καρατζαφέρη – ΒΙΝΤΕΟ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα