Ο Θεοδωράκης στον Τσίπρα: Έχετε το χάρισμα να λέτε ψέματα και να μην κοκκινίζετε – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχετε το μεγάλο χάρισμα να  λέτε ψέματα και να μην κοκκινίζετε αλλά μην το παρακάνετε» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό.

«Αναφερθήκατε κύριε Τσίπρα στο ηθικό σας πλεονέκτημα. Αυτές τις μέρες, με τα όσα αποκαλύπτονται; Θα ήθελα να είχατε μία ελάχιστη στοιχειώδη επίγνωση της πραγματικότητας. Κατηγορείτε τους πολιτικούς σας αντιπάλους για δημαγωγία και μιλάτε εσείς για συντεχνιακές και πελατειακές ρυθμίσεις. Μα δεν υπήρξε μία κοινωνική ομάδα που να μην της υποσχεθήκατε προεκλογικά τον ουρανό με τα άστρα» τόνισε  και πρόσθεσε:

«Μην συμπεριφέρεστε σαν μοναχός του Μεσαίωνα».

«Επειδή αναφερθήκατε στο ηθικό πλεονέκτημα, τα παλικάρια που ενώ μετείχαν σε όλα τα μεγάλα πάρτι της μεταπολίτευσης τώρα ως μετανοημένα, και πλούσια βέβαια, έχουν βρει καταφύγιο στην αυλή σας», υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και συνέχισε:

«Δεν είναι μόνο αυτή η Ελλάδα. Μεγαλοστελέχη, δηλαδή του πράσινου κράτους που μόλις είδαν την πτώση βρήκαν το φως τους στην αριστερά ή κάποια βουτυρόπαιδα που παριστάνουν τους επαναστάτες ράπερ και πάνε στην επανάσταση με την μερσεντές του μπαμπά τους και έχουν ένα όνειρο να δουλέψουν σκληρά και στο δημόσιο και να πάρουν και αυτοί μία λιμουζίνα. Ζουν με τα λεφτά του κράτους  και αυτοί και οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους και πουλάνε μελό ιστορίες αντίστασης».

 

Δείτε επίσης:

 

Κουτσούμπας: Κύριοι της κυβέρνησης, εσείς ζείτε με 450 ευρώ; – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης στον Τσίπρα: Με τους δανειστές είστε εσείς που μας φορέσατε το τρίτο μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Σας συγχαίρω κ. Μητσοτάκη. Ήσασταν ακραία νεοφιλελεύθερος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ