Λοβέρδος: Γιατί αποχωρήσαμε από τη συζήτηση στη Βουλή

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης από τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Υγείας, εξηγεί ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Κάναμε μία γόνιμη παρέμβαση. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και όχι άδικοι. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όμως, δεν ξεπέρασε μόνο τα όρια σεβασμού στο κοινοβούλιο, αλλά φτάνει πια στα όρια της κωμικότητας» αναφέρει ο κ. Λοβέρδος σε σχετική δήλωση και προσθέτει:

«Γιατί δεν μπορεί να έρχεται σχέδιο νόμου, να μας λένε ότι δεν είναι επείγον ή κατεπείγον και να λείπουν : η πρόκοινοβουλευτική διαβούλευση, η Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με συγκεκριμένα στοιχεία και ποσοτικοποιημένους αριθμούς για τις δαπάνες, η Έκθεση της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής και η Γνώμη της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Έλλειπαν όλα!!! Κι όταν διαπιστώθηκαν οι ελλείψεις, τότε το σχέδιο νόμου «βαφτίστηκε» επείγον!!!».

«Εν τέλει, αυτή η σπουδή και αυτές οι παραλείψεις, μας βάζουν σε προβληματισμούς ότι κάτι άλλο συμβαίνει, ότι η κυβέρνηση θέλει να καλύψει πάρα πολύ ύποπτες διατάξεις» υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στη συνεδρίαση για το παράλληλο πρόγραμμα – Αποχώρησαν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ποτάμι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ