“Καυγάς” του Πολάκη με δημοσιογράφο σε συνέντευξη Τύπου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είχε έντονο διάλογο χθες, με τους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή την κριτική που ασκήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου για την διαρροή πορίσματος έρευνας, άλλα και για τις αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αντάλλαξε διαφόρους χαρακτηρισμούς με δημοσιογράφο. Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο εξαιτίας της διαρροής απόρρητου εγγράφου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Γιατί πετάγεσαι;», ρώτησε απευθυνόμενος προς το δημοσιογράφο ο κ. Πολάκης και συμπλήρωσε: «Θα δείξεις τον στοιχειώδη σεβασμό στον υπουργό την ώρα που μιλάει και θα μιλήσεις, θα ρωτήσεις μετά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση. Στοιχειώδη σεβασμό να δείχνεις».

«Καλά, μη μας δείρετε», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Η έντονη συζήτηση συνεχίστηκε.

«Ζητώ συγγνώμη. Πραγματικά θεωρώ ότι μπορούμε να μιλήσουμε, αρκεί να πάρετε το σκυλί που φωνάζει από δίπλα σας», ανέφερε κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος.

«Λοιπόν, τα μαντρόσκυλα, τα οποία έχει εξαπολύσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται, δεν μας σταματάει. Το κατάλαβες»;

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Στο Μαξίμου σε …ομάδες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ