Ποτάμι: Δεν ψηφίζουμε υφεσιακά μέτρα

Δεν θα στηρίξει τα «υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης», σημειώνει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι, θα ζητήσει ωστόσο «αυστηρές ποινές για τη φοροδιαφυγή και μεταρρυθμίσεις στην οικονομία.»

Προσθέτει ακόμα οτι «Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στην Βουλή- ουσιαστικά δίχως καμία δημόσια διαβούλευση- δεν δίνει λύσεις αλλά περιπλέκει τα προβλήματα.»

«Με την κατάθεση του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι πολίτες αρχίζουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό σε φόρους και περικοπές. Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή» επισημαίνει.

«Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την ολιγωρία του κ. Τσίπρα και τους ερασιτεχνισμούς στη διαπραγμάτευση που φούσκωσαν υπέρογκα τον λογαριασμό» συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παλινωδίες του τον οδηγούν σήμερα στο να παίρνει πίσω ακόμη και ρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τους προηγούμενους εφτά μήνες. Η ρύθμιση των 100 δόσεων και η εκχώρηση ενοικίων στην εφορία είναι τα τελευταία θύματα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Αλεξιάδης: Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε τα μέτρα

ΠΑΣΟΚ: Θα καταψηφίσουμε τις διατάξεις ντροπής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ