Ασημακοπούλου: Η βάση ψάχνει για κάτι καινούργιο και φρέσκο

«Θέλω να είμαι σίγουρη ότι έχουμε λάβει τα μηνύματα που μας έδωσαν και οι άνθρωποι που μας ψήφισαν αλλά και αυτοί που αποστασιοποιήθηκαν από εμάς στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η Άννα Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενη στο ζήτημα της εκλογής νέου προέδρου της ΝΔ, η βουλευτής του κόμματος σημείωσε:

«Για εμένα, έχει πολύ μεγάλη σημασία τι θα μας πει ο κάθε υποψήφιος για τρία θέματα: Το ένα είναι, πώς θα επανασυνδεθούμε με την κοινωνία, και αν θέλετε με τα παραγωγικά της κομμάτια και τη δημιουργία. Το δεύτερο είναι, πώς θα οργανωθεί σε μία απολύτως σύγχρονη, ευρωπαϊκή βάση το κόμμα της ΝΔ. Και το τρίτο είναι, ποιο είναι το όραμα για την Ελλάδα. Για την Ελλάδα έξω, πέρα και πάνω από το μνημόνιο, που είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης, προφανώς, πολιτικά, το τελευταίο διάστημα», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι η ΝΔ πιστή στις ιδρυτικές της αρχές και αξίες, εκφράζει και αγκαλιάζει τον χώρο από την δεξιά έως της παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας και όλοι οι καλοί χωράνε. Αυτό περιλαμβάνει και το κέντρο».

Σε ό,τι αφορά το αν θα πρέπει, σύμφωνα με την ίδια, να είναι κοινοβουλευτικός ο νέος αρχηγός της ΝΔ η κ. Ασημακοπούλου επεσήμανε ότι «το να είναι κοινοβουλευτικός δεν είναι προαπαιτούμενο κατά την άποψή μου», και υπογράμμισε:

«Εισπράττω από τη βάση ότι ψάχνει για κάτι καινούργιο και φρέσκο».

Στην επισήμανση ότι ουσιαστικά φωτογραφίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα με την τοποθέτησή της και ερωτηθείσα σχετικά με το αν την επηρεάζει σε αυτό και η ανάγκη να αποκτήσει η ΝΔ αρχηγό αντι-Τσίπρα, η κ. Ασημακοπούλου ανέφερε:

«Ο κ. Τζιτζικώστας για εμένα, στα μάτια μου, δεν είναι αντι-Τσίπρας (…) Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εκτός από τη μόρφωσή του, εκτός απ’ το ότι έχει ζήσει στην πραγματική κοινωνία, μες στην επιχειρηματικότητα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ένας μικρός Πρωθυπουργός. Έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικήσει ένα κομμάτι της χώρας…»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ