Ανανέωση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ προανήγγειλε ο Παπαμιμίκος

«Εμείς θα κάνουμε την ανανέωση, γιατί εμείς πιστεύουμε στην ανανέωση. Και η ανανέωση δεν είναι μόνο σε πρόσωπα, είναι και σε ρητορική, αλλά είναι και σε πράξεις και σε πρακτικές» ανέφερε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο Βήμα Fm.

«Βεβαίως και ζητάμε και καλούμε ανθρώπους νέους, φρέσκους, που μπορεί να μην είχαν εμπλακεί παλαιότερα με τα κόμματα ή με την πολιτική. Άνθρωποι από την αγορά, από Επιμελητήρια, άνθρωποι πού προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και από την νεολαία μας» πρόσθεσε.

«Όλα είναι στο τραπέζι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κυρίως να καλέσουμε ανθρώπους από τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Ανθρώπους που πραγματικά είναι έξω στην αγορά και πιστεύουν, που έχουν αυτή την κουλτούρα της αλλαγής, της παραγωγής, της προκοπής, της κοινής λογικής, να ενεργοποιηθούν… Βάζοντας συγκεκριμένα κριτήρια, εμείς θα μπούμε σε αυτήν τη λογική της ανανέωσης», υπογράμμισε.

Ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε ότι στόχος είναι να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο στόχος είναι, έστω και με μία ψήφο, να βγει πρώτη η ΝΔ και να δημιουργηθεί μετά μία κυβέρνηση και σε συνεργασία με τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Και κυρίως να σχηματιστεί μία κυβέρνηση με πρόσωπα ικανά κι αποφασισμένα να βάλουν πάνω από το προσωπικό κόστος, το συμφέρον της πατρίδας. Κι αυτοί, είμαστε εμείς».

Ερωτηθείς για τον ρόλο Σαμαρά, απάντησε: «Όλοι όσοι ασχολούνται με την ΝΔ, όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, όλα τα στελέχη της ΝΔ, θα ενεργοποιηθούν».

 Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Η ΝΔ φοβάται τις εκλογές

«Βόμβα» Γεωργιάδη: Αν χρειαστεί θα κλείσουμε τα σύνορα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ