Σακελλαρίδης: Το μνημόνιο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεσή του στο μνημόνιο επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το μνημόνιο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σχετικά με τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι συμφωνεί με το 67% των μεταρρυθμίσεων του μνημονίου, ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε ότι, όταν λένε μεταρρυθμίσεις, συμφωνούν με ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων το οποίο, εάν γίνει με έναν τρόπο, ο οποίος μπορεί να είναι λειτουργικός και για τη δημόσια διοίκηση και για το φορολογικό σύστημα και για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και την οικονομία και την κοινωνία. «Σε καμία περίπτωση, δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο», επισήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν πράγματα που για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κόκκινη γραμμή. «Υπάρχουν θέματα τα οποία θέτει η ελληνική κυβέρνηση στα οποία δεν μπορεί να κάνει πίσω, γιατί έχει τη δέσμευση από τη λαϊκή εντολή την οποία έχει πάρει. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση στην οποία ασκείται κριτική, επειδή έχει σκοπό να πράξει αυτά τα οποία υποσχέθηκε», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ